Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a lánynak, hogy beleszerettem?
Van egy lány, akit inkább csak látásból ismerek a munkahelyemen, és még csak pár szót váltottunk még régebben.
Azonban nagyon tetszik nekem, és úgy érzem hogy szerelmes vagyok belé. Szerintetek elmondjam neki? Viszont van neki barátja, de nekem nagyon-nagyon tetszik a lány.
Ha szinte ismeretlen számomra a lány, akkor ilyet mondani neki nagyon gáz lenne?
Köszönöm.
Ne. Ha nem vagytok haverok, semmiképpen ne mondd el. Ha fiatal, még nem házas, ilyesmi, akkor beszélgetésbe elegyedhetsz vele, csak hogy megismerkedjetek, hátha bevillan a szikra, (erre igen kicsi az esély, de láttunk már ilyet a történelemben) de csak sima haveri közeledéssel, semmi több. Ne is mozdulj rá egyenlőre.
Ha megismerkedtek, és bejössz neki, akkor úgyis szakít, vagy megbeszélitek mi van köztetek, stb. de jelen helyzetben semmi értelme nem volna, hogy színt vallj előtte.
De ha nem ismered, hogy lehetnél már szerelmes belé? Tetszik neked, de nagyon, szerintem ez ennyi.
Rendben,köszönöm.
Akkor próbáljak meg vele először beszélgetni, ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!