Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit várnátok el egy férfitól, hogy kb mennyit keressen?
#14 “Ő dolga, hol érdekel engem más fizetése.“
Ez egy nagyon buta komment volt. Egy párkapcsolatban, házasságban nagyon fontos szempont. Gondolom neked sem mindegy, hogy fogtok-e járni nyaralni, tudtok-e menni ide-oda vagy csak otthon ültök, mert semmire nincs pénz, lesz-e pénzetek házra vagy egy panellakásban fogtok tengődni, a gyerekeidnek lesz-e mit enni, magántanárt fizetni, nem szakadt, kinőtt ruhákban járatni iskolába, tudnak-e majd utazgatni, világot látni veletek, el tudod-e majd indítani őket az életben stb. Ha neked ez mind tökmindegy, akkor gondolom nyomorban nőttél fel, ahhoz is vagy szokva és a gyerekeidnek sem akarsz jobbat. Viszont vannak igényes és felelősségtudó nők is, akiknek nem mindegy, mennyit visz haza a férfi.
És ez most hogy jött ide?😂A hűtlenség nem anyagi helyzet függvénye, bárki lehet az, de itt szó nem volt erről.
ez igy hulye kerdes, mert milyen ferfitol? akivel csak osszajarogatol szexelni? teljesen mindegy, attol nem varok el semmit, csak hogy ertelmes legyen es jo legyen a szex.
akivel egyutt vagyok hosszabb tavon? attol csak azt varom el, higy tudja tartani azt az eletszinvonalat, amin elek. tehat ha pl. en evi 2x szeretek minimum kulfoldre utazni nyaralni, varostnezni, ne az legyen, hogy o meg huzza a szajat ra, mert nem fer bele neki es ez konfliktust szul. vagy ha en szeretek mondjuk heti 1x egy jobb etterembe beulni, ne vagja a pofakat, hogy neki az draga (nem meghivasra gondolok, hanem sajat reszenek fizetesere), mert akkor nem egymast keressuk.
tehat keressen kb. annyit, mint en, nyilvan kisebb kulonbseg ide vagy oda nem akadaly. egyebkent ha en egy nem tul extra vegzettseggel 4 ev munkaviszony utan megkeresek kb havi netto 350-et, egy ferfitol
sem hinnem, h ez olyan extra elvaras lenne. nyilvan ha 40evesen keres ennyit, az kicsit gaz, de ha mondjuk palyakezdo, az teljesen oke. tehat ez sokmindentol fugg.
Érezhetően! Egyébként én is véletlenül keveredtem bele, ugyanis én is csak dolgoztam fillérekért. Egy ismerősöm ajánlotta, kicsit elmélyedtem benne, majd komolyan elkezdtem foglalkozni a dologgal. Tényleg nem vagyok egy zseni, semmi extra tulajdonságom nincs. A webshoppomat is ketten raktuk össze, az egészre oktatással együtt kb. 300EFt-ot költöttem, de ennek nagy része az oktató csomag volt. A termékek kiválasztása is tényleg józan paraszti ésszel történt. Ami visszatartott az egésztől, az az volt, hogy már nagyon sok webshop van, mindenki árul mindent. A tanács az volt, hogy ez ne érdekeljen, a figyelmemet a saját vállalkozásomra fordítsam, és a többieket annyira figyeljem, hogy ők mit és hogyan csinálnak. Megfogadtam. Tényleg hatalmas tanács, de ezt tudom mondani mindenkinek minden területre! A társkeresésnél is mindig azt néztem hogy mások sokkal szebbek, jobbak, gazdagabbak mint én, ezért visszahúzódó voltam. A vállalkozásom, a vállalkozói lét megtanította hogy a külvilág és én két különböző dolog. A sikerem vagy kudarcom kizárólag csak rajtam áll vagy bukik. A külső nehézségek csak feladatok, amiket vagy megoldasz, vagy bebukod, de akkor is te buktad be.
Már tervben van a másik webshop is, áprilisban indítom. Egyébként óriási a különbség a volt életem és a jelenlegi között. Ezt a fokú szabadságot mindenkinek meg kellene tapasztalnia, de hozzáteszem, sokkal nagyobb felelősséggel is jár!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!