Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom nem akar velem közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar velem közös képet készíteni, azt meg főleg nem, hogy kirakjam. Szégyellne?

Figyelt kérdés
Mikor megkérem rá mindig felháborodik, hogy miért nem értem meg
2021. jan. 30. 19:06
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
60%

Azért nem törvényszerű a sumákság az ilyesmi mögött. Mi 7 éve vagyunk együtt. Ez idő alatt összvissz 4, azaz négy darab olyan közös kép készült rólunk, amin csak ketten vagyunk, olyan persze több is, amin társaságban, rokonokkal, barátokkal.

Neki már nincsen Fb profilja sem, törölte, de amíg volt sem volt ratja sem a kapcsolati státusza (nekem sincs kint), sem egy árva közös kép rólunk, magáról is minimál, csak az azonosíthatóság miatt 1-2 évenként cserélt profilfotót, oszt' jónapot. Az én oldalamon 2016 szilveszterén készült egy fotó, amin hárman vagyunk, Ő, a nővérem és én, ez minden közös jel, hogy pár volnánk, de ott is középen áll, tehát lehetne a párja akár a tesóm is, mert mindkettőnket átkarol.

Vannak ilyen emberek is, akik ténylegesen megtartják maguknak a privát szférájukat és nem azért, mert szégyelleni való lenne benne, vagy titkolnának valamit.

Engem sem zavar és érdekel egyáltalán, hogy bárki is tudjon rólunk, vagy akárki orra alá dörgöljem, aki kvázi idegen, hogy pár vagyunk. Mindenki tudja, akinek tudnia kell, együtt élünk, ez a lényeg.

A profilom alapján nem mondaná meg senki sem rólam, akivel nem tartom a kapcsolatot a hétköznapokban is, hogy egy pár vagyunk 7 éve, sőt azt sem, hogy egyáltalán párkapcsolatban vagyok.

Pont a kedvesem unokahúga osztotta meg már pár hónapja az "életem szerelme" megnevezéssel (ha jól emlékszem, ez a titulus már vagy 4 pasinak kijárt eddig a fészen) a második eljegyzését, nem tudom az mennyivel jobb, ettől függetlenül én nagyon szeretem, csak ő is kalsszikusan az, hogy ami nincs fent valahol, az nem is létezik, sokan vannak ilyenek.

Meg mikor x évente cserélgetik a neveket, kivel vannak épp kapcsolatban, meg törölgetik ki a közös képeket, mikor szakítanak. Azért lássuk be, elég röhejes az is.

Nem azért nem rakom ki, hogy ezt megspóroljam, hanem egyszerűen nincs rá igényem és ezzel tuti nem vagyok egyedül. (pont ez miatt az instagramig már egyikünk sem jutott el, bőven elég az az egy közösségi média nekem is)

Április elején házasodunk, két tanús esküvő lesz (ha nem lenne pandémia is az lett volna, nem kényszerből döntöttünk így), utána kis kerti partis sütögetés (ha az idő engedi) és annak sem érzem szükségét, hogy majd ezt ott feltétlenül kiírjam és megosszam, hogy a kapcsolati státuszom már "házas", mert mi a lópikulának, mindenki aki számít, tudni fog róla úgyis, a nevem meg nem váltzik, így idegeneknek, valószínűleg fel sem tűnik.

Én ezt a közléskényszert nem érzem, és nem értem miből gondolja amúgy bárki is, hogy a közvetlen környezetén kívül érdekel bárkit is épp kivel van, vagy eljegyezték, vagy már házas, meg az ultrahangos és pocaksimogatós okosságok sem hoznak lázba senkit és a huszadik gyerekfotó is csak a nagyiknak érdekes. Értem az örömüket, meg hogy jól esik a gratuláció és egybek, de nyilván azok java része udvariasság csupán és pont keresztbe letojja mindenki, az örömben úgyis csak a közvetlen környezet osztozik.

Nem minden ember tolja kirakatba az életét és ez is épp olyan normális, sőt szerintem ez lenne az igazán normális és nem a magamutogatás.

Ezen kívül kismillió képünk van egymásról, laptopon, pendrive-on, telefonon, de nem érzem szükségét, hogy feltöltögessem őket a netre.

2021. jan. 31. 05:52
 32/38 anonim ***** válasza:
69%

30- teljesen egyetértek.

Nem szerelmes, olyannak tart akire nem büszke. Én pl magambaforduló vltam, nem szerettem beszélgetni, nem volt egy egeszseges önképem. ő is így bánt velem, és volt az a szöveg hogy utálja a facebookot, hogy ne másoknak éljünk. Soha sem fényképezett. Cserébe én sem csináltam róla közös képet. Eltelt 6 év. Észreveszed hogy hogy viszonyul hozzád: szinte fel sem köszönt téged, ha igen vesz vmi apróságot, és nesze. Bezzeg most az uj nővel még azt is kirakja hogy hogy csokoloznak. Mérhetetlenül gyűlölöm!!!

2021. jan. 31. 09:20
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Milyen idős? Ha öregebb, talán nem annyira fura, hogy netre nem teszi ki. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy neten már eljuthat olyanhoz, aki amúgy élőben nem látná meg, hogy kivel van és ezt nem akarja.
2021. jan. 31. 10:10
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a válaszolók többségének. Lehetséges, hogy vaj van a füle mögött. A 32-es válaszoló története nagyon felháborított, együtt érzek vele. Teljesen megértem, hogy gyűlöli a volt barátját, és ezt férfiként mondom.

Viszont az esetek egy kisebb részében lehet ez akár egy teljesen ártatlan dolog. Például én is nagyon utálom, amikor kép készül rólam, hát még ha ki is kerülne a netre... Azt sem értem, hogy az emberek hogy tudnak random mosolyogni egy készülék felé.

Olvastam régebben erről a "mosoly-kultúráról", hogy a skála két végében az amerikaiak és az oroszok vannak. Az amerikaiak ha meglátnak egy kamerát, szinte ösztönből elkezdenek mosolyogni és jópofáskodni előtte. Az oroszoknál viszont konkrétan bolondnak tartanak, ha úgy mosolyogsz, hogy nincs nagyon nyomós indokod rá. Az én mentalitásom az utóbbihoz áll közelebb.

Tehát ez is lehet a háttérben. Nem biztos, hogy titkol valamit. (De az is lehet, hogy igen.)

2021. jan. 31. 14:31
 35/38 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem is esélyes hogy titkol valmait,valószínűleg van valaki ,de azt mért nem engedi hogy közös képet csinálj, ha nem teszed ki ?

Hány évesek vagytok ?

Nekem is is ez lenne a kéérdésem, hogy téged fényképezett-e magának, mert ha igazán szeret biztos van rólad legalább egy képe :)

Mióta vagytok együtt ?

2021. jan. 31. 15:17
 36/38 anonim ***** válasza:
16%
Biztos nem érett rá a kapcsolatotok, hogy "mutogathasd" . Vagy nem akarja hogy csamcsogjanak aztan rajta az ismerősök, vagy fél, hogy nyaggatni fogják, ki vagy mi vagy, hogy kritizálni fogják. De lehet elvan varázsolódva és nem érti, miért akarod, ha ezt te nagyon szeretnéd, lehet hogy tudatalatt ez ellenkezest vált ki, mert csak a kép kirakása a lényeg, nem az emlék. Lehet rossz a viszonya a fbvel. De sokaknak a kepek se annyira fontos, eleg ha van nehány. Vagy rossz emléke van a dologgal kapcsolatban.
2021. febr. 1. 00:31
 37/38 anonim ***** válasza:
19%

Miért kell rögtön megcsalásra gondolni??

Hihetetlen komolyan, hogy a szocmédia ennyire elhülyítette az embereket. "Amit nem osztasz meg, az nem is létezik" Szánalmas felfogás.

Vannak olyan emberek, akik nem a közösségi médián élik az életüket, és utálják, ha fotó van kint róluk nyilvánosan, ahol kb boldog-boldogtalan megnézheti, letöltheti, visszaélhet vele, csámcsoghat rajta stb.

Eleve vannak olyanok is, akik csak szimplán utálják a fotózkodást, nem fotogének, vagy mittomén. Ez miért jelentené azt, hogy téged szégyell??

Ha megcsalna, annak más jelei is lennének, nem gondolod?

2021. febr. 1. 09:57
 38/38 anonim ***** válasza:
46%

A 32-eshez hasonlóan én a kapcsolatunk végefelé már csak nem is "szivecskézhettem" az exem profilképét, és olyan hülye indokot adott, hogy nem akarja, hogy a kollégái rajta csámcsogjanak, mert amúgy is ő a téma bent.

Na, hát kiderült, hogy nőzött mellettem, kiraktam, majd szakítás után 2 héttel már repült mindenhova a boldog-szerelmes kép az új nőcskéről... Én is gyűlölöm őt emiatt.

Ugyan minket évekig "felvállalt", voltak közös fotók, de amit a végén már leművelt, nonszensz.

Nagyon felháborodtam, amikor megláttam, hogy 2 hete még nálam lakott, nem engedte a képét kedvelni, majd az új csajról frissiben repült ki a kép.

Undort érzek azóta is.

2021. febr. 1. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!