Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom nem akar velem közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar velem közös képet készíteni, azt meg főleg nem, hogy kirakjam. Szégyellne?

Figyelt kérdés
Mikor megkérem rá mindig felháborodik, hogy miért nem értem meg
2021. jan. 30. 19:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
92%
Nekem ezt akkor mondta, mikor otthon már volt asszony. Szóval én a helyedben gyanakodnék. :D
2021. jan. 30. 19:18
 12/38 anonim ***** válasza:
93%
Igen, nálam is ez volt a válasz... el ne hidd, ilyen a mesében sincs.
2021. jan. 30. 19:18
 13/38 anonim ***** válasza:
46%

Én sem engedném a páromnak, hogy kirakjon közös képet. Nem azért, mert szégyellem, hanem mert nem szoktak kirakni magamról sem. Profilképem van összvissz fent.

Én nem tartom fontosnak, hogy másokkal megosszam. Akit érdekel annak külön elküldöm a képet.

Szerintem ne keríts ennek ilyen nagy feneket.

2021. jan. 30. 19:20
 14/38 anonim ***** válasza:
39%
De milyen ez, hogy nem engeded? Tán a kutyád, hogy engedélyt kérjen ilyenre? Max nem jelöl be a képen és ennyi de egy fotó nem a világ vége szerintem.
2021. jan. 30. 19:22
 15/38 anonim ***** válasza:
79%
14-es, elég rosszul gondolod. Sokféle jogszabály van, amely véd téged. Ha a csajod, ha nem, csak úgy nem osztogathat meg bármit. Igen tudom, hogy az esetek 99.9%-ban senkit se érdekel, pláne, ha a csajod teszi ezt, de attól még a jog az jog.
2021. jan. 30. 19:24
 16/38 anonim ***** válasza:
91%

Ha az a tipus, aki mindennemu magamutogatastol rosszul van, nincs rola fenykep, ezert.

Esetleg babonasan fel, hogy ha megosztod, egyszer majd torole lesz, mert szetmentek. Ilyen bennem van pl. Nezem, ahogy ismerosok szakitanak, valnak, es oda-vissza allitgatjak. Ezt szanalmasnak erzem.

Ket uj verzio a tobbihez.

2021. jan. 30. 19:26
 17/38 anonim ***** válasza:
30%
Jó, akkor jelentsd fel a párod ha véletlen kirakna egy képet mondjuk, nevetséges 😂😂
2021. jan. 30. 19:29
 18/38 anonim ***** válasza:
55%
Mennyi fos ember van. Én simán csak nem akarok magamról képet e netre.
2021. jan. 30. 19:31
 19/38 anonim ***** válasza:
83%

Dettó , egyik ilyen esetnél kiderült otthon vàrja az asszony....

Másiknál meg, hogy rajtam kívül hülyít 3 nőt párhuzamosan.

Gondolkozz !!! Riadó vészjelzés!!

2021. jan. 30. 19:59
 20/38 Savlekotő ***** válasza:
77%

1 Van nője,akár több is

2 Nős 3 gyerekkel 4 kerékkel

3 Vaj van a füle mögött,rendőrségtől tojik

4 Téged szégyell-

5 Kisebbségi komplexusa van

6 Szabadon választott

Válaszd ki a szimpatikust. Egyenes ember nem ilyen a párkapcsolatában.

2021. jan. 30. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!