Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar velem közös képet készíteni, azt meg főleg nem, hogy kirakjam. Szégyellne?
Itt nem csak a megosztásról van szó, a többség arra ugrott.
Számomra az az aggasztóbb, hogy egyáltalán nem szeretne közös képet, úgy sem, hogy egyikotok sem posztolja ki.
Mióta vagytok együtt egyébként?
Valami nem oké, ha magatoknak, emléknek sem szeretne közös fotókat..
Téged fényképez??? Nálam intő jel volt, hogy sem rólunk nem rakott ki soha képet, mások előtt se vállalt fel minden esetben (elengedte a kezem előttük) és rólam is alig csinált fotót, egyáltalán nem gyönyörködött bennem soha.
Ő is olyanokat mondott, hogy úgy érzi, nem tartozik a magánélete másokra, neki ez ahhoz túl benső ügye, blablabla...El is hittem volna, ha nem vettem volna észre, hogy magának se fotóz le engem soha. Igaziból soha nem volt belém szerelmes, bár ezt így nem mondta ki, de a szemem színét se tudta, ez 4 év után derült ki, átlagosnak látott és sorolhatnám.
Ezek lelki sérült emberek, ha nincs is másik nő a háttérben, tönkre fogsz mellette menni. Ugyanolyan szélsőséges, mint amikor valaki állandóan szelfizik és a magánéletét a Facebook hírfolyamban posztolja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!