Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom nem akar velem közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar velem közös képet készíteni, azt meg főleg nem, hogy kirakjam. Szégyellne?

Figyelt kérdés
Mikor megkérem rá mindig felháborodik, hogy miért nem értem meg
2021. jan. 30. 19:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
98%
Exem nem akarta hogy publikussá tegyük, hogy kapcsolatban vagyunk, utána meg rövid időn belül dobott. Állítólag azért, mert a családja nem fogadott el, de olyan bizonyíték sem volt, ami ezt 100%-ban alátámasztaná.
2021. jan. 30. 20:06
 22/38 anonim ***** válasza:
43%
Nekem a melóm miatt tilos.
2021. jan. 30. 20:19
 23/38 Savlekotő ***** válasza:
46%
Lehet tekes,na ott pl tilos elvileg. Nem kommunikáltok?
2021. jan. 30. 20:22
 24/38 anonim ***** válasza:
98%
Amúgy magáról/másról szokott képet megosztani? Élőben felvállal a barátai/ismerősei/családja előtt?
2021. jan. 30. 20:30
 25/38 anonim ***** válasza:
96%

Itt nem csak a megosztásról van szó, a többség arra ugrott.

Számomra az az aggasztóbb, hogy egyáltalán nem szeretne közös képet, úgy sem, hogy egyikotok sem posztolja ki.

Mióta vagytok együtt egyébként?

Valami nem oké, ha magatoknak, emléknek sem szeretne közös fotókat..

2021. jan. 30. 20:54
 26/38 A kérdező kommentje:
Magáról sem csinál képeket. Pár darab van neki azok is elég régiek. Tegnap beszéltünk erről, azt mondta tegyek ki egy olyat ami már megvan. Ő nem az az ember aki képeket csinál. Nem arról van szó, hogy egyáltalán nincs, van 1 max 2. Otthon már bemutatott, utcán kézenfogva megyünk, szinte minden másnap nála vagyok. Esetleg tényleg csak arról lenne szó, hogy nem szeret fotózkodni? Egy közös kép kivan téve a lakásán, nem gondolnám, hogy másik csajról lenne szó. Ő is bemutatkozott itthon pedig nem szereti a családi összejöveteleket. Nem akarok nagyon sok képet, de neki ez is sok, nekem ez volt a fura
2021. jan. 30. 21:24
 27/38 A kérdező kommentje:
Azt, hogy rakjam ki azt is ingerülten mondta, hogy ha annyira akarom rakjam ki azt, na
2021. jan. 30. 21:25
 28/38 Savlekotő ***** válasza:
63%
Már emiatt ingerült mi lesz nagyobb dolgoknál.
2021. jan. 30. 21:27
 29/38 anonim ***** válasza:
68%
Mondom, nőként rólam sincs kint kép. Undorító, hogy nem lehet szépen csendben megváltoztatni, a qrva face odatolja mindenki feed-jére.
2021. jan. 30. 21:34
 30/38 anonim ***** válasza:
63%

Téged fényképez??? Nálam intő jel volt, hogy sem rólunk nem rakott ki soha képet, mások előtt se vállalt fel minden esetben (elengedte a kezem előttük) és rólam is alig csinált fotót, egyáltalán nem gyönyörködött bennem soha.

Ő is olyanokat mondott, hogy úgy érzi, nem tartozik a magánélete másokra, neki ez ahhoz túl benső ügye, blablabla...El is hittem volna, ha nem vettem volna észre, hogy magának se fotóz le engem soha. Igaziból soha nem volt belém szerelmes, bár ezt így nem mondta ki, de a szemem színét se tudta, ez 4 év után derült ki, átlagosnak látott és sorolhatnám.

Ezek lelki sérült emberek, ha nincs is másik nő a háttérben, tönkre fogsz mellette menni. Ugyanolyan szélsőséges, mint amikor valaki állandóan szelfizik és a magánéletét a Facebook hírfolyamban posztolja ki.

2021. jan. 31. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!