Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Úgy félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Úgy félek ettől. 32/N

Figyelt kérdés

A párommal szeretnénk egy gyereket de ez már jó ideje húzódik.

Részben amiatt is mert én eléggé karban tartom a testem és félek attól, hogyha szülnék akkor már nem lesz olyan a testem mint ahogy most néz ki.

Őszintén megmondom féltem magam mert én így szeretem magam.

Nem ettől a Schobert Norbis hülyeségtől félek mert én is és a párom is egyformán gondolkozunk róla nincs róla egy pozitív véleményünk én nem is attól félek, hogy elhagyna de ami saját magamat illeti igenis félek.

15 éve rendszeresen sportolok és a legnagyobb kihagyásom eddig ilyen egy két hetes kihagyások voltak mikor elmentünk a párommal nyaralni.

És megmondom őszintén 15 év kemény munka után egy szülésért nem akarom, hogy testem olyan legyen, hogy ne szeressem magam utána.

2021. jan. 27. 17:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%
Pont ezért nem való neked gyerek. Neked csak ez számít. 24 órából 24-et figyelsz rá szinte és nincs garancia hogy egészséges lesz, főleg ha még évekig totózol rajt.
2021. jan. 27. 18:40
 22/28 A kérdező kommentje:

22. Meglepődnél mennyi minden fontos dolog van az életemben ami számít DE nálam az edzés adja meg mindennek az alapját.

A kiegyensúlyozott boldog életet, a jó szexet, a jól érezzem magam a mindennapi életben, hogy jól kezeljem a stresszt és stb.

Egy szóval nálam a sport jelenti nekem azt az alapot, hogy boldog legyek és ezért veszem ennyire komolyan

2021. jan. 27. 18:53
 23/28 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem te nem akarsz még gyereket, még nem ért el az az igazi nagy vágy az anyaság után. Aki azt érzi, hogy tényleg akar gyereket, azt nem érdekli se a teste, se a szülés fájdalma, semmi. Van igazság abban, hogy egy nő két dologért mindent megtesz: hogy legyen gyereke, ha akar, és ne legyen, ha nem akarja.

Ez nem azt jelenti, hogy bármi gáz lenne, teljesen rendben van. Még az is lehet, hogy téged ez az érzés nem fog soha megtalálni.

Inkább arról beszélgessetek, hogy ha te nem akarsz gyereket mégse, esetleg nem jön össze, akkor mik a terveitek a jövőre.

Aztán az is lehet, hogy pár nap múlva meglátsz egy pici babaruhát, és elkap a láz, hogy úristen, neked most azonnal kell egy baba, megőrülsz, ha nem lehetsz anya.

Türelem. Erőltetni nem szabad semmit.

2021. jan. 27. 18:57
 24/28 anonim ***** válasza:
93%

tulajdonkeppen miert is akarsz te gyereket? ugy erzem, valojaban nem is erdekel teged a gyerek tema, csak a tarsadalmi nyomasra akarsz szulni, mert ‘kell’. nem, nem kell. ha neked fontosabb az alakod meg a sport, akkor tenyleg nem kotelezo szulni, nincs ezzel semmi baj.

kicsit kifogaskeresesnek erzem ezt amugy, mert csomo fitnessedzo (akinek ez a szakmaja, megelhetese!) is kepes volt gyereket vallalni es siman vissza tudtak nyerni a regi alakjukat.

merlegelni kell, hogy mi a fontosabb, meger-e neked ennyit egy gyerek, ill. tenyleg akarsz-e gyereket.

2021. jan. 27. 19:08
 25/28 Noren1989 ***** válasza:
89%

#25, mert a faszija akarja, gondolom. Tippre pàr évvel idősebb és szeretné felnőni làtni a gyerekét.

B-verziónak bedobom, h az ismerettségi körben mindenki ezt kérdezgeti tőle, h mikor lesz màr baba.

2021. jan. 27. 19:10
 26/28 anonim ***** válasza:
77%

Én semmi extrát nem teszek a kinézetemért, de én is jóval fiatalabbnak tűntem a koromnál. Nekem amúgy nagyon jót tett az anyaság, a külsőmet illetően. Szülés előtt kb. 43 kg voltam 168 cm-hez nulla mellel. Szó szerint 2 pattanás volt. Terhesség alatt felszedtem majdnem 20 kg-t, abból maradt szülés után 54-55 kg és 168 cm. Soha életemben nem voltam olyan szép, mint a szülés utáni első évben. A terhesség alatt a hajam dús lett, a bőrömről eltűnt minden pattanás. Kigömbölyödtem, végre nőies formám lett. De az a fura, hogy már akkor tapadni kezdtek a férfiak, amikor még az első 3 hónapban semmi sem látszott. Randira hívtak, utánam szaladtak az utcán, mindez az első 3 hónapban. Később persze már látszott a hasam, de tényleg nagyon szép voltam terhesen, én magam is imádtam ezeket a változásokat. Az utolsó hónapban kicsit felpuffadt az arcom, az nem volt már szép, de a szülés után az nagyon hamar elmúlt. Aztán szülés után egy évvel nagyon erős hajhullás kezdődött nálam. Sajnos onnan kezdve a hajam szépsége elmúlt. Nem lett rondább, mint terhesség előtt, hanem pont azt a szépségét vesztette el, amit a terhesség adott. A bőröm is ugyanolyan pattanásra hajlamos már, mint terhesség előtt. Ami megmaradt és amit imádok, hogy végre van mellem. Nem lóg, nem nagy, de végre van két formás mellem. Én azóta érzem magamat nőnek, amióta anya vagyok, mert nagyon jót tett a külsőmmel. Azóta abszolút feltűnést keltek férfi körökben annak ellenére, hogy gyűrű van az ujjamon. Viszont 42 vagyok és idén már én is észrevettem, hogy kezdek öregedni. Nagyon hirtelen változott meg a bőröm. Sajnos ezt nem lehet elkerülni.

Csak azt akartam mondani, hogy nem mindenkinek a külseje változik rossz irányba a szüléstől, viszont az öregedés utolér mindenkit. És ha már utolért az elkerülhetetlen ráncosodás és fonnyadás, mi marad neked?

Hidd el, 40 fölött már nem sokra mész a szép testeddel és arcoddal. Én messze kiemelkedek a korosztályomból, de mit érek vele? Szerinted az ilyen korú nő mire kell a férfiaknak? Szexre. Akkor se kell többre, ha szép. Tetszeni fog a fiataloknak, de családot nem vele fognak alapítani már, a korosztálya mind foglalt, max. szeretőnek lesz való. Ideális esetben ott lesz a párod, de 40 felett elkerülhetetlenül öregedni fogsz és nem te leszel a szemében a legszebb, bármit teszel is. És akkor mi marad neked? A kötél? Vagy ott lesz a gyereked, akinek átadtad a szépségedet és akiben találsz majd újra értelmet az élethez.

2021. jan. 27. 19:13
 27/28 anonim ***** válasza:
70%

"Igen van egy fóbiám valóban. Mindent megteszek a testemért." és "És sztem igenis jogom van ettől félni" Javaslom, menj el pszichológushoz. Olyan mély halálfélelem van benned (egy nagy adag nárcizmusssal keverve), ami komoly életmiőségromlást okoz hosszú távon.

Számodra a gyermekvállalás nem időszerű még, nem állsz olyan pszichoszexuális felkészültségi szinten. Nézz már magadra, kinek kellene egy ilyen anya?

2021. jan. 27. 19:21
 28/28 anonim ***** válasza:
46%
Ugyanez van nalam is. Fogadj orokbe.
2021. jan. 27. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!