Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Úgy félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Úgy félek ettől. 32/N

Figyelt kérdés

A párommal szeretnénk egy gyereket de ez már jó ideje húzódik.

Részben amiatt is mert én eléggé karban tartom a testem és félek attól, hogyha szülnék akkor már nem lesz olyan a testem mint ahogy most néz ki.

Őszintén megmondom féltem magam mert én így szeretem magam.

Nem ettől a Schobert Norbis hülyeségtől félek mert én is és a párom is egyformán gondolkozunk róla nincs róla egy pozitív véleményünk én nem is attól félek, hogy elhagyna de ami saját magamat illeti igenis félek.

15 éve rendszeresen sportolok és a legnagyobb kihagyásom eddig ilyen egy két hetes kihagyások voltak mikor elmentünk a párommal nyaralni.

És megmondom őszintén 15 év kemény munka után egy szülésért nem akarom, hogy testem olyan legyen, hogy ne szeressem magam utána.

2021. jan. 27. 17:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%

Azért tetszik, ahogy a - vélhetően férfi - megmondóemberek osztják az észt a szülésről, meg az anyaságról.

Én meg tudom érteni, hogy félsz tőle. Egy terhesség és egy szülés egyáltalán nem piti dolog. A tested pedig pontosan ugyanolyan szinte biztos, hogy nem lesz.

De!

Ez nem feltétlenül hátrány. Az, hogy a szülés után mindenkinek térdig lógnak a mellei, és élete végéig 40 kiló plusz lesz rajta, marhaság. Nem egy, és nem kettő anyukát ismerek, akik döglesztően néznek ki, pedig pár éve szültek. Szülés után ugyanúgy karban lehet tartani a testet, mint előtte. Az, hogy ez sokaknál miért nincs így, az nagyrészt saját motiválatlanságuknak köszönhető, és nem magának a szülésnek. Lesz pár hónap, amikor kövérebb leszel, de egy ilyen nőnek, aki ennyire törődik a testével, egész biztos, hogy ez csak átmeneti állapot.

Viszont!

Azzal azért illene megbarátkoznod, hogy a test mindig változik. Nem vagy öreg, de azért már tini sem. Nem fogsz mindig úgy kinézni, mint egy 16 éves, akkor sem, ha nem szülsz. Pár évtized múlva a te tested is egyre petyhüdtebb és ráncosabb lesz. Akkor is, ha fitten és egészségesen élsz. Nem kell, hogy ez tetsszen, de az öregedés folyamatát te sem kerülheted el. Viszont 60 évesen már késő lesz meggondolnod magad, hogy "áh, mégis jó lenne egy-két gyerek". A test pedig értünk van, és nem mi vagyunk a testünkért. Azért van, hogy éljünk benne. Jó dolog vigyázni rá, de ha érinthetetlenként tiszteljük, azzal nem vagyunk előbbre.

2021. jan. 27. 17:28
 12/28 anonim ***** válasza:
48%
Ne szülj, de ne is öregedj meg, mert 60-70-80 évesen már biztos nem leszel szép, feszes és kívánatos, márpedig csakis ez a lényeg, hogy fiatalok, gyönyörűek és feszes, izmos testünk legyen, ez az egyetlen célja a létezésnek... Ja nem az.
2021. jan. 27. 17:28
 13/28 anonim ***** válasza:
78%
Több nőt ismerek, aki két gyerek szülése után is visszanyerte a karcsú alakját. Pl. a menyem is (egy gyerek után). Vagy pl. Ursula von der Leyen 6 gyerek után (Európai Bizottság elnökéről van szó).
2021. jan. 27. 17:31
 14/28 anonim ***** válasza:
62%

Amúgy én ezt sosem értettem, hogy attól hogy gyereke lesz valakinek,miért várják el hogy lemondjon mindenről ami neki fontos. Szerintem nem egészséges pl az hogy az anyának már nem is lehet magára gondolnia. Mégis hogy lehetne kiegyensúlyozott az életük, ha a szülőknek akkora lemondásokat kell hozni,ami zavarja őket a hétköznapi életben.

Szerintem akkor vállalj gyereket, ha mellette lesz annyi időd,hogy eljárj majd sportolni,lesz elég pénzetek mindenre,mert főként azon múlik mennyire mész tönkre. Nyílván ha két műszakban dolgozol mellette,és nincs pénz rendes kajára sem,akkor meg fog rajtad látszódni.

De ha van elég pénzetek, és csak a gyerekkel kell foglalkoznod,és van segítséged,akkor valószínű vissza tudod állítani az eredeti állapotot.

Talán a striákat is meg lehet előzni,a melleidet is lehet plasztikázatni, és regenerációs intim gyakorlatok is amik elvileg helyre hozzák a dolgokat,plusz edzhetsz,mint eddig.

Szerintem ne foglalkozz másokkal, ha neked ez fontos,nézz utána a dolgoknak, tervezd meg hogyan tudod folytatni az életmódod gyerek mellett is. A gyereknek is érdeke,hogy egészséges maradj,amiben a sportos életmódod segít, és 20 évesen ne a lerobbant szüleit kelljen ápolnia.

2021. jan. 27. 17:42
 15/28 anonim ***** válasza:
38%
Így van, legyen elég pénzetek. Ha valami elbaszódik, plasztikai sebész megoldja sec perc alatt.
2021. jan. 27. 17:46
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Bátyám felesége 40éves, 5 gyereket szült és olyan alakja van mint egy sportos huszonévesnek. Mindenki megfordul utána. Persze tesz is érte sokat, mozgással és egészséges étkezéssel. Ha szülés után folytatod a sportot és közben is figyelsz rá, néhány hónap alatt visszanyerheted az alakod.
2021. jan. 27. 17:49
 17/28 A kérdező kommentje:

Nos úgy alkotni rólam véleményt, hogy nem ismertek nem szép dolog így megítélni, hogy nem való a kezembe gyerek.

Igen van egy fóbiám valóban.

Mindent megteszek a testemért.

Nagyon sok bőrápolót, sminket és egyéb dolgot tartok amik az öregedést lassítják volt már plasztikai műtétem is.

De attól, hogy nekem van egy ilyen mániám ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok kedves toleráns jó szívű és korrekt az emberekkel.

És igen tudom, hogy egyszer mindenki meg fog öregedni még én is de én ezt minnél későbbre akarom tolni. És egyenlőre ezt jól is csináltam mert 33 leszek nem sokára és rengetegen nem, hogy 28-29 évesnek néznek hanem 24-25 évesnek volt egyszer valaki aki 23-nak.

És sztem igenis jogom van ettől félni mert ezaz én testem amiért rengeteg áldozatot hoztam és nem akarom ezt még elveszíteni csak akkor amikor már az élet mondja azt, hogy mostmár innentől kezdve már akármit csinálhatok már nem leszek olyan mint anno.

Nekem ez tényleg fontos de nyilván szeretnénk a párommal családot.

Attól, hogy családot akarunk még lehetnek dolgok amik fontosak a számunkra.

2021. jan. 27. 17:51
 18/28 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen mindegy mennyinek nézel ki attól még lassan 33 vagy.
2021. jan. 27. 18:13
 19/28 Noren1989 ***** válasza:
66%
Hadd kérdezzek: az a "jó ideje hűzódik" mióta megy? 3-5év?
2021. jan. 27. 18:37
 20/28 A kérdező kommentje:

És attól nem lehetek büszke magamra, hogy ennyivel kevesebbnek nézek ki?

Nekem ez számít és kész

2021. jan. 27. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!