Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Úgy félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Úgy félek ettől. 32/N

Figyelt kérdés

A párommal szeretnénk egy gyereket de ez már jó ideje húzódik.

Részben amiatt is mert én eléggé karban tartom a testem és félek attól, hogyha szülnék akkor már nem lesz olyan a testem mint ahogy most néz ki.

Őszintén megmondom féltem magam mert én így szeretem magam.

Nem ettől a Schobert Norbis hülyeségtől félek mert én is és a párom is egyformán gondolkozunk róla nincs róla egy pozitív véleményünk én nem is attól félek, hogy elhagyna de ami saját magamat illeti igenis félek.

15 éve rendszeresen sportolok és a legnagyobb kihagyásom eddig ilyen egy két hetes kihagyások voltak mikor elmentünk a párommal nyaralni.

És megmondom őszintén 15 év kemény munka után egy szülésért nem akarom, hogy testem olyan legyen, hogy ne szeressem magam utána.

2021. jan. 27. 17:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
61%
Fogadj örökbe.
2021. jan. 27. 17:10
 2/28 anonim ***** válasza:
74%
Isten orizz, hogy gyerek keruljon a kezedbe. Ezzel a hozzaallassal minden megvan benned, amitol nem lennel anya.
2021. jan. 27. 17:12
 3/28 anonim ***** válasza:
71%
Ne szülj, az ilyennek nem kell gyerek.
2021. jan. 27. 17:12
 4/28 anonim ***** válasza:
52%
azert en lattam mar par csajt, aki szules utan is jol nez ki. volt akinek csaszarmetszese volt, az sem para. mondjuk a stria az mar mas kerdes, az vagy lesz, vagy nem lesz. vagy elmulik, vagy nem mulik el. dehat prioritasok. ja es meg egy megjegyzes: a szornyu valosag az, hogy akar szulsz, akar nem, meg fogsz oregedni. Persze, ha figyelsz magadra ez a folyamat lassabb, kesobb kovetkezik be, de lesz bizony egy pont az eletben(ha ki nem murdalsz elobb), amikor ugy fogsz kinezni, mint oreganyad. Jobb, ha erre felkeszulsz, mert bizony akkor is el kell majd fogadnod magad.
2021. jan. 27. 17:13
 5/28 anonim ***** válasza:
61%
Pont, hogy most fogod kamatoztatni a 15 évi kemény munkádat. Gondolom izmos hasfalad van, így sokkal hamarabb visszafog húzódni a hasad, gyönyörű kismama leszel és a regenerálódás is gyorsabb lesz. Ha visszaállsz az edzésre akkor pedig megsem mondják rólad, hogy szültél. Nézdd meg Kiss Virágot, de van még több fitnesslady akik gyerek utan is ugyan úgy toppon vannak. De én is ismerek a fitnessteremből anyukákat akiknek a testét egy 20-on éves is megirigyelné.
2021. jan. 27. 17:14
 6/28 anonim ***** válasza:
51%

Az egyáltalán nem biztos hogy jó teste marad főleg hogy nem is olyan fiatal már.

Még aki ilyen önző annak nem is való. Még a végén nem tudná edzeni. Egy gyerek rengeteg lemondással jár. Onnantól nem te vagy a világ közepe 🤷‍♀️

2021. jan. 27. 17:18
 7/28 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem edzel tobbet gyurjal stb, aztan majd 40 evesen amikor mar keso lesz akkor nezegesd magad a tukorbe. 50 evesen majd lehet felmerul hogy mar nincs hova edzeni es celtalansagodba szerzel el palota pincsit. A szopo csak akkor jon amikor elmentek a baratokhoz ismerosokhoz es az ok gyerekeik majd egyutt jatszadoznak es neked csak az fog eszedbe jutni hogy szegeny kis pincsid vajon megint a kabeleket ragja vagy hogy neme szart a kanapera
2021. jan. 27. 17:19
 8/28 Noren1989 ***** válasza:
23%
Szerintem szüljön inkàbb a pàrod!
2021. jan. 27. 17:21
 9/28 anonim ***** válasza:
69%

Miért lett lepontozva az #1?

Teljesen komolyan írtam, vagy annyira egoista már mindenki, hogy manapság ez elképzelhetetlen?

Engem is örökbe fogadtak. Ha félsz, hogy megváltozik a tested, akkor ez egy jó megoldás.

2021. jan. 27. 17:22
 10/28 anonim ***** válasza:
46%
Teljesen jogos a félelmed. Nem vagy önző attól, hogy azt akarod, 15 év munkája ne vesszen kárba, csak azért hogy egy gyerek megszülessen. Ez nem önzőség, hanem józan ész. Senki se akar meghalni vagy súlyos egészségkárosodást szerezni egy szülés miatt.
2021. jan. 27. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!