Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párotokat vagy a családotoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotokat vagy a családotokat választanátok?

Figyelt kérdés

Sajnos édesanyám nem jön ki jól a párommal. Nagyon csőlátású és nem tetszik neki se a kora, se a származása. A párom nagyon rendes ember, de anya esélyt se ad neki, hogy megismerje. Apával egyébként jól kijön, de mivel anya emiatt veszekszik az egész családdal minden áldott nap, ezért már ő is inkább ellenzi.

Már elköltöztem otthonról 18 éves koromban az egyetem miatt, egy hónapban talán 1-2 hétvégét töltök náluk.

Anyukám mindig is betegesen féltett. A mai napig minden este felhív videóchaten este, hogy biztos otthon vagyok-e.

Nagyon szeretem a párom és a családom is, de ez az állapot nem fenntartható. Édesanyám sosem fog belenyugodni abba, hogy “ilyen” párom van, a párom pedig csinálhat bármit, anya nagyon ellenszenves vele.

Múlt hétvégén hazajöttem szüleimhez és amikor el akartam menni páromhoz anya azt mondta, hogy ő nem enged el. Persze ezen nagyon kiakadtam, mert 24 évesen, nem szeretném, hogy ő döntse el, hogy hova mehetek és hova nem. El is mentem, de miután haza ertem nem szólt hozzam. És azóta se nagyon beszél velem, annyit mondott, hogy szégyent hozok rá és ezt most fejezzem be, vagy ő elkezdi ásni a saját sírját.

Szerintetek?

2021. jan. 27. 08:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%

Értem én, csak az elmúlt napokban már több kérdés is volt albán férfiakkal kapcsolatban, csak fura volt, hogy így egyszerre.

A szüleid aggódását abban az esetben meg tudom érteni, ha a fickó muszlim.

A muszlim férfiak többségének — az ő szemükben — a keresztény (értsd: európai) nőkről véleményét, hozzáállását nem kell magyarázni. Szerintem, ezért nincsenek a szüleid vele kibékülve.

De, az albánok 1/3-a keresztény, de ők főleg Albániában élnek. Külföldre pedig általában a koszovói és macedóniai albánok mennek, akik viszont még erősebb muszlimok, mint az albániai muszlimok.

Érdekel az albán nyelv, kultúra, onnan tudom ezt.

2021. jan. 27. 13:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát én egy ilyen anyát már akkor is rég offoltam volna, ha nem lenne a párom ellen. Felnőtt ember vagy, tudod kit ellenőrizgessen, meg ki video chatelne vele minden nyomorult este... Egy darabig limitálnám vele a kapcsolatot, túléli. Mondjuk csak 3 naponta beszélnék telefonon, amúgy nem venném fel ha keres. És amint elkezdene valami manipulatív barom dumát, azonnal elköszönnék tőle. Talán belátja, hogy többet nem tud zsarolni.

Szóval a páromat választanám, de anyámat ettől függetelenül is leépíteném, utálom ezt az érzelmi zsarolós hisztis asszonyság típust.

2021. jan. 27. 20:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!