Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párotokat vagy a családotoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotokat vagy a családotokat választanátok?

Figyelt kérdés

Sajnos édesanyám nem jön ki jól a párommal. Nagyon csőlátású és nem tetszik neki se a kora, se a származása. A párom nagyon rendes ember, de anya esélyt se ad neki, hogy megismerje. Apával egyébként jól kijön, de mivel anya emiatt veszekszik az egész családdal minden áldott nap, ezért már ő is inkább ellenzi.

Már elköltöztem otthonról 18 éves koromban az egyetem miatt, egy hónapban talán 1-2 hétvégét töltök náluk.

Anyukám mindig is betegesen féltett. A mai napig minden este felhív videóchaten este, hogy biztos otthon vagyok-e.

Nagyon szeretem a párom és a családom is, de ez az állapot nem fenntartható. Édesanyám sosem fog belenyugodni abba, hogy “ilyen” párom van, a párom pedig csinálhat bármit, anya nagyon ellenszenves vele.

Múlt hétvégén hazajöttem szüleimhez és amikor el akartam menni páromhoz anya azt mondta, hogy ő nem enged el. Persze ezen nagyon kiakadtam, mert 24 évesen, nem szeretném, hogy ő döntse el, hogy hova mehetek és hova nem. El is mentem, de miután haza ertem nem szólt hozzam. És azóta se nagyon beszél velem, annyit mondott, hogy szégyent hozok rá és ezt most fejezzem be, vagy ő elkezdi ásni a saját sírját.

Szerintetek?

2021. jan. 27. 08:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális ahogy anyukád viselkedik. Egy dbig nem mennék ,megmondanám neki hogy gondolkozzon el akarja e velem tartani a kapcsolatot.
2021. jan. 27. 08:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

37 évesen elváltam, anyám már ezt sem tudta benyelni. Aztán lett új párom, hallani se akart róla, aztán össze is vesztünk és azóta nem beszéltünk. Kb 2,5 éve. Gyakorlatilag azt sem tudja hol lakunk, mi van az unokáival...stb. Mondjuk nekünk amúgy sem volt felhőtlen a viszonyunk, de úgy voltam vele 40 évesen már had döntsek én a saját életemről és had éljem úgy, ahogy én akarom. Nem hiszem, hogy lenne beleszólása. Ha neki nem tetszik és ezért beáldozza a családi kapcsolatot, szíve joga. Ő is hozzon döntéseket a saját életéről, én is az enyémről. Arra nem lehetek és nem is akarok befolyással lenni, hogy ő mit hogyan reagál le.

Szóval mondhatni a páromat választottam. Az én életemet én akarom élni,nekem is csak ez az egy van.

2021. jan. 27. 08:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt most nem az a kérdés, hogy a párodat vagy anyádat választod, hanem hogy az autonómiádat vagy a gyereklétet választod. Lehet egyet nem érteni a párválasztásoddal, sőt ezt ki is lehet mondani, de nem bánhat úgy veled, mint egy kamasszal. És ha most otthagyod a párod: a következőt szerinted nem űzi el? Vagy a randikra el kell hívni a kedves mamát, hogy leokézza-e, az ő igényeinek megfelel-e?
2021. jan. 27. 08:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezt teljesen így érzem. Én meg is értem, hogy nem tetszik neki a párom, mert valószínűleg egyik anya sem őt képzeli el a lány jövendőbelijének, és nem is várom el, hogy kedvelje. Csak egyszerűen ez a “nem engedlek el”, “nem beszelek veled”, “szégyent hozol rám” nagyon kikészít.
2021. jan. 27. 08:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

“Én meg is értem, hogy nem tetszik neki a párom, mert valószínűleg egyik anya sem őt képzeli el a lány jövendőbelijének....”

Ez mit takar? Kicsit jobban kifejtenéd, hogy mégis milyen a párod? Mert azért nem hinném, hogy olyan rossz ember lehet, hogy anyukád ne tudja elfogadni, hogy te vele vagy boldog.

2021. jan. 27. 09:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok. Kiegészíteném a válaszom :)

A nagyobbik lányom 18 éves.2 éve van egy barátja, akit sajnos ennyi idő alatt sem tudtam maximálisan elfogadni. Ettől függetlenül fel tudom venni a pléhpofát, jöhetnek hozzánk is bármikor. Vettünk a fiúnak karácsonyi ajándékot,felköszöntjük a szülinapján..stbstb. Tudomásul kell vennem, hogy a lányom is magának választ.Ő szereti ezt a fiút és a fiú szereti az én gyerekem,ezért elfogadónak kell lennem. Talán próbáld te is innen megközelíteni anyukád felé ezt a témát. Még ha nem is ért egyet a választásoddal, tartsa tiszteletben.

2021. jan. 27. 09:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Bocs ha indiszkrét vagyok, (bár ugyr anonim az oldal) de pontosan mi van a pároddal, hány éves stb hogy ennyire nem tudja elfogadni?

Csak mert ha egy 60 évessel jarsz azt pl megérteném hogy ennyire ellenzi. A példát csak szemléltetésnek hoztam.

2021. jan. 27. 10:07
 8/12 A kérdező kommentje:
38 éves és albán. De egyébként nagyon jó ember és egy szavam nem lehet rá. Anya esélyt se ad neki, hogy megismerje.
2021. jan. 27. 10:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Mostanában mi ez a sok albán férfis kérdés itt? Már nem az elsőt olvasom a napokban...
2021. jan. 27. 11:19
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, a másikhoz semmi kozom. Igazabol teljesen elvonatkoztatva attól, hogy honnan jön, merült fel bennem a kérdés. Szerintem lényegében mindegy, hogy pontosan milyen származású, csak annyi szerepe volt a kérdésemben, hogy ez az egyik ami miatt nem tudja elfogadni.
2021. jan. 27. 11:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!