Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szeretni valakit tudatosan?
Figyelt kérdés
Akit nem szeretsz, nem tudod befogadni, elfogadni, sokszor idegesít.
Át lehet ezt alakítani, vagy tudatosan befolyásolni?
2021. jan. 24. 20:51
1/14 anonim válasza:
Szerintem valamennyit lehet csökkenteni az ellenérzéseken, de nem sokat. Megszeretni nem hiszem, hogy lehet. Pát szokását talán jobban elfogadni, hogy kevésbé bosszantson, azt igen. De ha nem szereted, akkor nem szereted.
2/14 anonim válasza:
Nem. Minek? Magadat szeresd legalább annyira, hogy nem cseszel ki magaddal. Több milliárd másik ember van még.
3/14 anonim válasza:
Ez ilyen gyűlölve szeretlek szindróma. De ha együtt vannak még, akkor csak szeretik egymást, pont így, gyűlölve egymást.
4/14 anonim válasza:
Igen. Ezt akkor tudom elkepzelni,ha mondjuk valaki hosszas keresgeles utan sem talalja meg a szamara megfelelo partnert. Nem akar maganyos lenni vagy van egy egeszseges szexualitasa. Megalkuszik.
5/14 anonim válasza:
Igen. Osztom utolsót.
Aki koppant már parszor az megalkuvo lesz.
6/14 anonim válasza:
A vonzódás nem választás kérdése.
7/14 A kérdező kommentje:
Meg tudnék alkudni annak érdekében, hogy legyen családom, különben már kicsúszok az időből.
Következő kérdésem, hogy ezt hogyan lehet kivitelezni a gyakorlatban?
2021. jan. 30. 09:03
8/14 anonim válasza:
Úgy lehet kivitelezni, hogy elhiteted valakivel, hogy beleszerettél. :)
9/14 anonim válasza:
#6 vagyok. Ne tedd, kedves kérdező. Én is úgy gondoltam mint te. Később úgyis előjönnek az ellentétek és egy másik emberrel teszel rosszat. És magaddal is.
10/14 anonim válasza:
Nagyon nem kéne ezzel szórakozni, kérdező. Kicseszel valakivel, a lehetséges gyerekek is megszívják, meg neked is sz*rabb lesz, mint egyedül, mert nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!