Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ésszel szeretni? Úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ésszel szeretni? Úgy értem, tudatosan olyanba belészeretni, aki pl. nagyon gazdag?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Akk a pénzét szereted, nem őt. De lehet ésszel szeretni. Pl. bármennyire szereted a srácot v lányt nem fekszel le vele már a kapcsolatotok 2. napján.. (ha még szűz vagy, v fiatal)
2009. júl. 5. 08:54
 2/6 anonim válasza:

Szerintem olyan van hogy kiszemeli az áldozatot és később idővel beleszeret.

De a direkt és szándékos egyből beleszeretés nincs.

2009. júl. 5. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet, ha sokat gondolsz rá mindenkiben lehet szépet találni. A kérdés csak az, hogy viszonzott lesz-e.
2009. júl. 5. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehetetlen. A szerelem gyönyörű érzés, hogy táncolni, énekelni lenne kedvem, ha csak Rá gondolok, bármit megtennék érte, néha annyira elszédít, hogy jó ötletnek tűnik csak úgy belehalni, bámiféle következmény nélkül. Ha róla álmodom és mosolyogva ébredek, ha elég annyi, hogy láthatom ahhoz, hogy jó napom legyen, és ha egyetlen gondatlan tettével szilánkokra tudja törni a szívem, akkor az a szerelem. Ésszel nem lehet szeretni, mert az vagy jön magától, vagy sehogy sem. Lehet, hogy akibe beleszeretsz, az véletlenül nagyon gazdag, de nem tudod kényszeríteni magad, hogy valaki gazdagba szeress bele.(Amúgy az emberek nagyjából fele nem is tud szerelmes lenni, egyáltalán, tehát sokan nem is érzik, mennyire abszurd lenne azt mondani: Oké, én most ebbe a pasasba bele fogok szeretni, ha megszakadok, akkor is! Tehát ebben a kérdésben csak olyat érdemes kérdezni, aki már tökéletesen biztos benne, hogy átélte ezt az érzést.)
2009. júl. 5. 10:27
 5/6 anonim válasza:
egyszerü a válaszom: a szívnek NEM lehet parancsolni :)
2009. júl. 5. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Ésszel szeretni? :O

Lehet a

-pénzt szeretni

-meg olyat akinek van pénze

ha valaki gazdag nem azt jelenti, hogy pénzéhes valaki! Ők is rendes emberek, bármelyiket lehet szeretni!

Egy ritka példa: van egy szép gazdag és egy ronda szegény. Melyiket választod ha a szegényt szereted?

2009. dec. 29. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!