Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy arany nyaklánc jó ajándék lehet egy olyan lánynak, aki egyáltalán nem hord ékszereket? Illetve, ha már nyaklánc: Gyerekes lenne olyat venni, amin a neve kezdőbetűje áll?
Hát én nagyon nem örülnék egy arany ékszernek. Nem hordok ékszereket, azért, mert nem tetszenek. Pláne a sárga arany. Nem divat már egyáltalán, szóval kevesen szeretik.
A parfümöket én imádom, de ez is olyan, hogy az a jó, amit magának választ az ember.
Inkább más ajándékot javasolnék. Pl. egy szexi drágább fehérnemű. Vagy valami élmény.
"egy szexi drágább fehérnemű"
Hatalmas baklövés lenne, ez ugyanis nem a lánynak ajándék.
Nagyon megalázó. Akkor inkább a nyaklánc.
"Mit nem lehet szeretni egy ékszerben?" Ízlésről nincsen értelme vitatkozni, ha valaki nem szereti, hát nem szereti, ez ilyen.
képzeld, én például semmit nem szek meg ami édes (írd és mondd semmit- 1-2 gyümölcs a kivétel-mondjuk bogyós, vagy citrusféle ami nem gejl), azt sem érti soha senki és mindenki nyomja folyton, hogy hogy lehet utálni a sütit meg a csokit stb...
nem tudom elmagyarázni neki, azért mert nem és kész. Az ékszer ugyanez, pedig anno még huszas évem közepéig az értetlenjebbjétől (vagy aki azt gondolta rokonként, hogy értéket képvisel) mégis kaptam egy rakat aranyat és egyebet. Sosem volt raktam egyik sem.
46 múltam, házas vagyok, nem volt eljegyzésui gyűrűm, mert ismert annyira a férjem, hogy pont annyira nem szeretném, ahogy eljegyzést sem, megbeszéltük, hogy házasodunk és kész. Kéttanús szertatás volt, gyűrűhúzás nélkül (igen, ilyet is lehet), lévén ő sem hordana semmilyen ékszert, azér tmeg minek megvenni akár jelképesen is, hogy felhúzzuk az anyakönyvvezető előtt, utána meg le.
Van ilyen is. Az ízlés sosem vita tárgya. Előfordulhat, mert láátam én is, hogy egy amúgy ékszert nem hordónak azért van egy darab, (ami ha diszkrét és tükrözi az ízlését, személyiségét) ami a szívéhez közel áll, esetleg pont a jegygyűrűje, egy kedves barátnőm is csak azt hordja, mondjuk sima platina, de számára kedves.
Mindettől függetlenül ha érzelmi értékkel bírna is számára, vagy ha hordaná a kedvedért, azért sanszosan egy ékszert nem kedvelő embernek a klasszikus sárga aranytól a hátán is feláll a szőr. Egyébként nem tudom miért kellene erőltetni valamit, amiről tudod, hogy nem szereti. fogadd el és válassz olyasmit, aminek biztosan örülne, akkor is, ha az nem ékszer árban van, meg nem Prada. Tudod van, akinek elég az, hogy figyelnek, gondolnak rá és ha személyesebb, akár filléres dolgot kap is jelenthet többet számára, mint egy méregdrága státusszimbolúmként ráerőltetett flancos akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!