Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy arany nyaklánc jó ajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy arany nyaklánc jó ajándék lehet egy olyan lánynak, aki egyáltalán nem hord ékszereket? Illetve, ha már nyaklánc: Gyerekes lenne olyat venni, amin a neve kezdőbetűje áll?

Figyelt kérdés
Esetleg karkötő, gyűrű szülinapi ajándéknak?

2021. jan. 23. 19:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Kidobott pénz. Én a nagymamámtól kapok folyton arany cuccokat... és mind a vitrinbe csücsül.
2021. jan. 23. 19:52
 2/16 Savlekotő ***** válasza:
100%

Egy arany nyaklánc jó ajándék lehet egy olyan lánynak, aki egyáltalán nem hord ékszereket?

Olyat kell adni ami számára használható..

Nem hord ékszert, minek csak ékszerben gondolkodsz,ez valami oda szúrásnak tervezed számára?

Parfüm,könyv,bármi,de ékszert nem hordónak minek ékszert adni,hogy tovább passzolja,vagy valamiért így akarod ezzel ráerőltetni?

2021. jan. 23. 19:54
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó ajándék. Én sem hordok semmilyen ékszert, nem tudnék mit kezdeni egy lánccal vagy gyűrűvel, nem is örülnék neki. De annak még inkább nem örülnék, hogy aki közel áll a szívemhez, nem figyelt rám, és nem ismer egy cseppet sem. Ha figyelt volna, akkor pontosan tudná, hogy minek örülnék és nem pont azt akarna adni, ami teljesen hidegen hagy.
2021. jan. 23. 20:03
 4/16 anonim ***** válasza:
97%

nem, nem veletlenul nem hord ekszert. de meg egy olyan lanynak sem feltetlen jo otlet, aki amugy szereti az ekszereket, mert hacsak nem ismered nagyon jol az izleset, stilusat, nagyon nehez olyat valasztani, ami biztos tetszik neki.

javaslom, h teljesen mas vonalon indulj el ajandekozas teren.

2021. jan. 23. 20:13
 5/16 anonim ***** válasza:
56%
Meglátod az arany árát, és szerintem nem fogsz venni ilyen drága ajandékod! Most nem tudom hol van az arany ára, de tavaly tavasszal 24 ezer volt grammja egy gyűrűnek.
2021. jan. 23. 20:18
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges, ha nem hord ékszert. Sőt, akkor is ha hord, de nem aranyat. Én hordok, de az eljegyzési gyűrűmön kívül semmi se arany. A nagymamámtól, meg rokonoktól én is kaptam régen egy halom arany ékszert, mind ott porosodik egy dobozban.
2021. jan. 23. 20:46
 7/16 A kérdező kommentje:

Mit nem lehet szeretni egy ékszerben? :)

Egyébként a rózsacsokornak is nagyon örült, amikor összejöttünk, pedig elmondása szerint sosem volt igazán virágos lány.

A parfüm még jó ötlet is lehetne, néztem is most Prada márkájút, viszont ha rákeres a neten és megtalálja, meglátja az árát... Na meg, mi van akkor, hogyha nem jön be neki az az illat? Akkor a parfümmel os ugyanott vagyok, mint az ékszerrel.

2021. jan. 23. 20:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell olyat venni, amit tudod, hogy akar. 😱
2021. jan. 23. 20:52
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
a parfum ugyanugy necces, mint az ekszer. milyen alkalomra lenne, miota ismered? amugy ha nem hulye, azert az aranylancrol is sejteni fogja, hogy nem 2-3 ezert ft volt.
2021. jan. 23. 20:52
 10/16 anonim válasza:
100%
Olyan dolgot vegyél amit használna pl. ha szeret teázni vegyél teát neki. (Figyeld meg hogy mit szeret ami tárgyilagos dolog)
2021. jan. 23. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!