Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti örülnétek ha olyan nyakláncot kapnátok a szerelmetektől amin a medál az az ő nevének kezdőbetűje?
Attól függ szereti-e a nyakláncokat, mert vannak olyan emberek is akiket irritál,ha lóg valami a nyakukban(pl.én)..
17/F
Én anno karkötőt kaptam barátnőmtől, amiben az összeismerkedésünk dátuma volt belegravírozva (vagy mi csinálva). Nem tartottam rossz ötletnek, de miután Ő az egyetlen, akivel nagyon csúnyán váltunk el, ezért kidobtam.
Ez a nyaklánc sem annyira rossz ötlet, de ajándéknak azért én nem választanám. Kb olyan, mint a kutyának venni egy nyakörvet, vagy pórázt szülinapjára. :DDD
20F
én egyszer egy jing-jang jelt vettem, és kettétörtük. Az egyik fele nála van, a másik nálam. Úgy hordja mintha az élete múlna rajta:D soha nem veszi le...nagyon szereti...
ez azért jó mert nem giccses mint egy szív, nem sajátítod ki és mégis összetartanak. De lehet kapni napot és holdat azt is szét lehet törni ha olyant szeretnél...igaz már két éve vettem, nem feltétlenül vennék most is, pedig Ő szereti:)
2o-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!