Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éltétek meg az első szerelmetektől való
megválást?
Ha ez "segít": nekem még mindig tart a szerelem, már mindent megpróbáltam, most már ott tartok hogy letöröltem msnről egy időre hogy bárminemű érintkezést kerüljek vele. Magyarul elfolytom az érzéseimet mert máshogy sajnos nem megy. :/
2009. febr. 16. 20:43
Én egy évig szenvedtem kb,de ez nem általános.Most még normális hogy szarul érzed magad,de ne hagyd hogy magadba zuhanj hónapokra,vagy évekre mint én tettem ..amugy csak akarni kell és menni fog utána,ha elengedted..már csak magát sajnálja bizonyos idő után az ember,tapasztalat:( De utána milyen jó is talpraállni!:-))És tiszta lappal indulni!Nincs jobb érzés,majd eljön ennek is az ideje,4 nap nagyon kevés idő egy év meg sok,adj időt magadnak,viszont jól teszed hogy probálod lefoglalni magad.:-)Minden jót Neked!
2009. febr. 16. 20:46
Én is egy évig szenvedtem,és egy másik pasi felejtette el velem!
2009. febr. 16. 21:07
Nagyon nehezen tettem tul rajta magam tobbmint ket evig szenvedtem,mindenki mellettem allt,vigasztaltak es probaltak meghozni az eletkedvem,de annyira magamalatt voltam,hogy nem erdekelt semmi es senki csak a fajdalmam.Egy ido utan felfogja az ember,hogy hoppa kesz lejart es nem altassa magat...de nagyon fontos,az hogy elgondolkodj mik azok a dolgok amiket eddig nmtudtal megtenni,de most megteheted(en ebben az idoszakban nagyon hanyagoltam a barataimat,de a szakitas utan csak rajuk tamaszkodhattam)nakem ok segitettek es tamogattak,de ami igaz megismertem egy fiut is mindezek utan es lassan lassan de elfeledtem a multat>A szivedbol sosem fogod tudni kitorolni teljesen,hisz az eletd resze volt,de az ido mulasaval marcsak egy emlek marad.En sem hittem,de komolyen az ido segit!Es ami meg fontos ha sirnod kell sirj nagyon sokat szamit ha kiadod magadbol a fajdalmat!Kitartast!
2009. febr. 16. 21:28
Nálam kutyaharapás volt szőrével. Egy évig voltunk együtt, a szemembe mondta hogy nem szeret, ha nem "pedáloztam", szerveztem, nem találkoztunk... Az utolsó hónapokban szenvedtem mellette nagyon, ráadásul stressz és álmatlanság okozta migrénjeim voltak, akkor halt meg a nagymamám, és édesapám (ha nem is olyan durván) inni kezdett megint. Szóval nem volt egyszerű az az időszak. De volt egy srác, jóbarátom, aki vigyázott rám, és meggyógyított (szó szerint, mert mellette lassan elmúlt a migrénem is, nem csak a szívfájdalmam).
2009. febr. 16. 21:37
Örülj neki hogy 1 évig együtt voltatok . velem 362 nap után szakított msn-en :S:S szerintem ne gondolj rá, töröld msn-ről, mindenhonnan töröld ki, a cuccait tedd el vagy égesd el. Sírd ki magad utoljára, egy nagy levegő és lépj túl rajta. Rájössz majd hogy nem volt neked olyan jó.
2009. febr. 16. 21:41
Nehezen...Összeomlottam teljesen. Ráadásul munkanélküli lettem, barátaim se voltak, a családra sem számíthattam. Naphosszat csak bőgtem és kerestem a választ a miértekre. Ez ment 4 hónapig. Akkor megismerkedtem egy fiúval. Úgymond a karjaiba menekültem a fájdalmam elől. Lassan kezdtem elfelejteni a múltat és beleszerettem. 4 hónap után vele veszítettem el a szüzességem. 1 hónapra rá kidobott...Ez volt 2 hónapja. Azóta újra csak az őrlődés. Munkám továbbra sincs, ahogy barátaim se, ahogy család se. Szal egyedül kell megint megbirkóznom a helyzettel.
Nem nagyon tudok mit tanácsolni. Ha az embernek vannak barátai és van munkája, a családja is támogatja, az elterelheti a gondolatait. Illetve lehet, hogy egy új kapcsolat is segíthet, ha nem jársz úgy, mint én, hogy ennyi idő után kitesznek és kezdheted elölről az egészet...
2009. febr. 16. 23:11
Kapcsolódó kérdések: