Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretek egy lányt egy nyaklán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek egy lányt egy nyaklánc a nevem kezdőbetűjével szerintetek jó ajándék lenne?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 22:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%

Előtte egy nyelvtankönyvet ajánlanék, lehetőleg azon az oldalon, ahol a vesszőkről írnak.

Én nem ezt adnám. Az ő neve kezdőbetűjét már annál inkább.

2013. márc. 27. 22:56
 2/16 anonim ***** válasza:
Talán,abból is van csúnya,meg ízléses is...
2013. márc. 27. 23:00
 3/16 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet, az ő nevének a kezdőbetűje lenne jó.
2013. márc. 27. 23:01
 4/16 anonim ***** válasza:
hát amennyiben ő nem kedvel téged úgy, elég elbaltázott ajándék... :D Inkább a sajátját.
2013. márc. 27. 23:37
 5/16 A kérdező kommentje:
De kedvel ő is,akkor inkább a sajátját??
2013. márc. 27. 23:42
 6/16 Adrienn Faklya válasza:
Szerintem nagyon kedves ajándék:) És ha a lány kedvel, akkor teljesen mindegy, milyen betűkkel. Így is, úgy is kedvelni fogja. Bár én annakidején jobban örültem volna, ha a fiú kezdőbetűit kapom:)
2013. márc. 28. 03:29
 7/16 anonim ***** válasza:
Miért akarná a te neved viselni basszus... Azt hinnék, hogy idióta és nem tudja a saját nevét... hát beszarok
2013. márc. 28. 06:35
 8/16 anonim válasza:

Szerintem, ha szereted, és ő is szeret, vagy legalábbb érdeklődik irántad, akkor adj neki olyan nyakláncot, amin a te neved kezdőbetűje van.

Én nem értem, hogy miért néznék a lányt hülyének, csak mert más kezdőbetűjét viseli a nyakán???

Aki tudja, hogy miért azt a betűt viseli, az nem nézi hülyének, a többiekkel meg nem kell foglalkozni!!!

Mi közük van hozzá, ha meg érdekli őket, akkor meg kérdezzék meg! Nem mindig a másik magánéletével kell foglalkozni, mert SENKI sem tökéletes!

Szerintem azzal, hogy ilyen nyakláncot adsz, a szeretetedet fejezed ki.

Ha úgy érzed, hogy bejösz nei, akkor szerintem adj neki olyan nyakláncot, mint amit a kérdésedbe írtál. Bár ezt a kérdést nem kéne feltenned, mert ez CSAK a döntéseden múlik, ne enged, hogy mások is befolyásoljanak benne, mert ahogy látod itt megoszlanak a vélemények.

Dönts úgy, ahogy jónak látod és a szívedre hallgas!

2013. márc. 28. 08:53
 9/16 anonim ***** válasza:
A te neved kezdő betűjét az övével?És akkor az tuti :)
2013. márc. 28. 09:14
 10/16 amiller válasza:
Ha tényleg szereted, készíts valamit a saját két kezeddel. Az többet ér mindennél, akárhogy sikerül.
2013. ápr. 1. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!