Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan szerelem, ahol nem vitáznak a felek? Létezik tökéletes szerelem, ahol csak szeretetet kap és ad az ember? Létezik veszekedésmentes szerelem-kapcsolat?
Amíg fiatal voltam és kislány, addig azt hittem igen.
Felnőttem, megtanultam, hogy a vita a veszekedés, mindenképpen együttjár az érzelmi kapcsolatokban.
A saját példámból kiindulva nem jó ha nincsenek viták. Mi 7 évet voltunk együtt egyetlenegy vita nélkül, az utolsó percben is szeretetben, harmóniában...
Aztán egyszer csak robbant a bomba.
Ha nincs vita, úgymond szőnyeg alá söprődnek a feltornyosult apróbb problémák, ami ahhoz vezet ami például velünk történt.
Gyakorlatilag úgy váltunk el, hogy igazából egyikünk se tudja miért.
Ha mindkét fél konfliktuskerülő, előbb utóbb valamelyikőjükből ki fog törni valami, ami visszafordíthatatlanná teszi a kapcsolatot.
Célszerű mindent megbeszélni, a legapróbb részleteket is.
Abban az esetben tovább tarthat egy kapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!