Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttek össze a pártokkal, hogy ismertétek meg egymást?
Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 18:53
1/5 anonim válasza:
Netes társkeresőn. 1,5 év után össze is házasodtunk. 11 éve vagyunk együtt:))
35/N, 32/F
2/5 anonim válasza:
Régóta barátok voltunk, még egyetemi éveinkből ismertük egymást.
Sok évvel később, én egy súlyos betegségből épültem fel épp. Ő halott rólam és meglátogatott, aztán mindig visszajött, folyton felajánlotta a segítségét, segített újra felvenni az élet fonalát... ez jól sikerült, hogy bele is szerelmesedtem. :D
Azóta pedig már a felesége vagyok és hamarosan a gyerek anyja is.
3/5 anonim válasza:
Külföldön, egy nemzetközi rendezvényen, ahova mindketten más-más országból érkeztünk. 4 évig ingáztunk az otthonaink, országaink között, aztán összeköltöztünk. Másfél éve vagyunk házasok.
4/5 anonim válasza:
Kórházban 😅😅 oda mentem gyakorlatozni ahol ő dolgozott, és már 9 éve tart 🥰
5/5 anonim válasza:
Tinderen. Azóta már jegyesek vagyunk jövőre lesz az esküvő. 27N 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!