Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor voltál utoljára szerelmes? Hány éves voltál? Beteljesedett vagy plátói volt?
Figyelt kérdés
2021. jan. 19. 23:33
11/20 anonim válasza:
Szerelmes vagyok jelenleg. Semmi komoly nincs köztünk, de tudom, hogy szeret ő is. Viszont nem lehetünk együtt, mert foglalt. 21/L
12/20 anonim válasza:
Körülbelül 6-7 éve. Nem teljesedett be, jó okkal nem léptem felé. 35/F
13/20 anonim válasza:
45 éves voltam és -hála az égnek!- plátói maradt a dolog.
15/20 anonim válasza:
Volt egy majdnem szerelmem, amit nagyon nehezen hevertem ki-18 voltam
Most van barátom, az érzések alakulnak, 20 vagyok
16/20 anonim válasza:
Most is szerelmes vagyok, együtt élünk.
29N
17/20 anonim válasza:
En mindig az vagyok. Nalam ez nem olyan hihetetlen dolog.
18/20 Hope. válasza:
En eros erzelmeket taplalok egy ferfi irant, de platoi maradt a dolog..
19/20 anonim válasza:
41, a későbbi feleségembe. 4 éve váltunk. F50.
20/20 anonim válasza:
Jelenleg is az vagyok, de nem viszonzottak az érzelmek, idővel remélem elmúlik. 30N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!