Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok mar ugy, hogy eveket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok mar ugy, hogy eveket "vartatok" arra, hogy valakivel egyutt lehessetek?

Figyelt kérdés
Nem aktiv varakozasra gondolok, csupan arra, hogy nem akartatok elengedni a lehetoseget annak, hogy kesobb legyen valami, mert biztosak voltatok benne, hogy ra vagytok, de a korulmenyek valamiert nem voltak alkalmasak.
2021. jan. 18. 06:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

11 év van köztünk és 14 voltam, amikor megismertük egymást... 18 éves voltam, mikor összejöttünk, azóta is azt mondom, megérte várni egymásra. 😊

44N

2021. jan. 18. 10:04
 12/14 anonim ***** válasza:
32%

Olyat tudok mondani ami velem esett meg. Igazából a lényege az hogy mindig elkerültük egymást. Még gimiben indult hogy volt neki barátnője de mindig éreztem rajta hogy érdeklem nem csak barátként. De sose lépett. Én nem vártam a csodára közben nekem is lett valakim. Aztán ő szakított azzal a valakivel majd lett egy másik neki. Aztán nálam lett vége akkor én voltam egyedül. Ez idő alatt mindig kerülgettük egymást de sosem történt semmi sem. Aztan volt egy fél- 1év amikor mindketten egyedül voltunk. De én nem akartam senkit a csúnya nagy pofon után.

Igazából sose vártunk egymásra a szó szoros értelmében valamilyen szinten viszont igen. Mert mindig ott volt a lehetőség és a nyitás de fene tudja miért sose történt meg.

Én azóta már mennyasszony vagyok ő neki is van egy hosszabb ideje tartó kapcsolata.

27N

2021. jan. 18. 10:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ha beleszerettem valakibe, sajnos akkor is vártam rá, amikor tudtam, hogy felesleges. Egyszerűen a kialakult kötődést nem lehet nálam semmissé tenni. Most is van valaki az életemben, akiről tudom, hogy az életben soha nem leszünk együtt, de senki másra nem tudok ránézni. Olyan, mintha hűséges lennék hozzá.
2021. jan. 18. 12:23
 14/14 anonim ***** válasza:

#9: Nem írtad, hogy ennyire túlsúlyos vagy. Akkor értelemszerűen már az egészséged érdekében érdemes lefogynod.

Tudod ezen az oldalon nagyon sok olyan srác van, akinek a külsejével nincs ilyen mértékű baj, simán csak túl átlagos és ezért nem kell egy nőnek sem.

Ők szoktak néha, önkívületi állapotban olyanokat emlegetni, hogy ha 40 milliós sportkocsit vesznek vagy ha Schwarzeneggerré gyúrják magukat, esetleg plasztikai sebészhez mennek, akkor majd talán lesz egyetlen nő is, aki ismerkedni akar velük.

#11: Igen, 14-18 éves korod között még betárcsázós internet volt meg talán még Nokia 3310 (vagy még az sem).

Ne hasonlítsd már ahhoz, amikor egy nőre véletlenül nem írsz rá 30 percig, amíg zuhanyzol már az alatt kap 8-10 üzenetet meg felkérést akár az éjjel 2-3 közötti időszakban, amikor a te idődben még aludt az emberek többsége.

Meg amúgy is 14-18 között még szűz tini vagy. A kérdező Szilvije pedig már valószínűleg nem szűz, tehát sokkal könnyebben bele fog ugrani akár egy-egy alkalmi kalandba is.

2021. jan. 18. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!