Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet törődni a plátói szerelembe?
Engem motivál. Például tanultam miatta nyelvet, mert őt ez érdekelte, én pedig érdeklődtem mindenért, ami ő, tehát a hobbiait is szerettem volna megérteni. Igaz, én ezt a nyelvet amúgy is tanultam, de ha nem lett volna ő, valószínűleg nem érdekel annyira a nyelv, hogy foglalkozzak vele, és most eggyel kevesebb nyelvvizsgám lenne.
Ezen kívül több tárgyból is motiváltabb voltam, jobban teljesítettem.
Maga az érzés jó, még ha nem viszonozta is, mert mindig van remény, még ha valójában tudom is, hogy nem valós remény, de erőt ad a mindennapokban. Jól esik, ha van egy "pillanatunk", hihetetlen hosszú ideig lehetséges erre emlékezve erőhöz jutni.
Jó érzés beszélni róla, önmagában a rajongás jó érzés. Van kiről álmodni, ez csodálatos.
Több ilyenen vagyok túl (lett pár nyelvvizsgám xD) és mindegyikre mosolyogva gondolok vissza.
Sajnos nekem muszáj volt.
Nyáron megtetszett, beleszerettem az egyik "jó" barátom barátjába. Úgy volt hogy be mutatnak neki csak várjak vele, mert nem rég szakítottak az exével (kb 1 hete szakithattak). És...lassan már fél éve várok én hülye sügér, erre valamelyik nap kiderült véletlenül hogy az egyik barátnőm tetszik neki.....és nem is akarnak, fognak bemutatni neki. Azt, hiszem ez volt az a löket, hogy más férfi után nézzek és a barátaim a kevésbé bízzák meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!