Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele lehet törődni a plátói...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet törődni a plátói szerelembe?

Figyelt kérdés
Akik benne vannak, hogy bírják?

2021. jan. 14. 14:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem motivál. Például tanultam miatta nyelvet, mert őt ez érdekelte, én pedig érdeklődtem mindenért, ami ő, tehát a hobbiait is szerettem volna megérteni. Igaz, én ezt a nyelvet amúgy is tanultam, de ha nem lett volna ő, valószínűleg nem érdekel annyira a nyelv, hogy foglalkozzak vele, és most eggyel kevesebb nyelvvizsgám lenne.

Ezen kívül több tárgyból is motiváltabb voltam, jobban teljesítettem.

Maga az érzés jó, még ha nem viszonozta is, mert mindig van remény, még ha valójában tudom is, hogy nem valós remény, de erőt ad a mindennapokban. Jól esik, ha van egy "pillanatunk", hihetetlen hosszú ideig lehetséges erre emlékezve erőhöz jutni.

Jó érzés beszélni róla, önmagában a rajongás jó érzés. Van kiről álmodni, ez csodálatos.

Több ilyenen vagyok túl (lett pár nyelvvizsgám xD) és mindegyikre mosolyogva gondolok vissza.

2021. jan. 17. 22:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem muszáj volt.

Nyáron megtetszett, beleszerettem az egyik "jó" barátom barátjába. Úgy volt hogy be mutatnak neki csak várjak vele, mert nem rég szakítottak az exével (kb 1 hete szakithattak). És...lassan már fél éve várok én hülye sügér, erre valamelyik nap kiderült véletlenül hogy az egyik barátnőm tetszik neki.....és nem is akarnak, fognak bemutatni neki. Azt, hiszem ez volt az a löket, hogy más férfi után nézzek és a barátaim a kevésbé bízzák meg

2021. jan. 18. 00:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12-es, lehet bemutattak volna neki, csak a barátod ráékrdezett nála, és nem tetszettél neki, csak nem akartak megbántani.
2021. jan. 18. 09:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, ebbe is bele gondoltam már, de egy 10 éves barátságról van szó legalább annyit elvártam volna, hogy elmondják. Nem haragudtam volna meg hisz van ilyen, el fogadtam volna. :(
2021. jan. 18. 12:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 1,5 év után már egész jól voltam... Karácsonykor viszont megtudtam, hogy barátnője lett, és azt is, hogy konkrétan ki. Igazából utóbbi vágott pofán, mert nem jobb, mint én, elég hasonló, szóval ennyi erővel velem is összejöhetett volna. Mindegy, azóta állítottam magamon, már rá sem nézek senkire. Eddig bárhol megfordultam a mindennapok során, szinte kétségbeesetten nézelődtem, kerestem a tekinteteket, ha új férfit ismertem meg, egyből jött az agyalás, hogy vajon van-e valakije, hogy kéne kideríteni, mit kéne csinálni, hogy a közelébe férkőzzek, ... Na, ezt így többé nem. Olyan szánalmas és megalázó.
2021. jan. 18. 13:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, 13-as vagyok. Jajj ezzel én is így voltam:D Olyan ronda arcú party ribivel jött össze, hogy csak pilláztam:D
2021. jan. 18. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!