Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan aki mesébeillő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki mesébeillő szerelemben él?

Figyelt kérdés
Példaul,mint a szerelmünk lapjaiban,ahhoz hasonloban?

2020. dec. 31. 01:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Horror mesébe illő is érdekel?
2020. dec. 31. 02:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem
2020. dec. 31. 03:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez szörnyü
2020. dec. 31. 03:10
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Én abban éltem 10 évig, de sajnos meghalt a feleségem fiatalon. Soha nem vitatkoztunk, nem csaltuk egymást keresztbe-kasul, ahogy megfogadtuk jóban- rosszban, egészségben- betegségben. Mindig kinyitottam neki a kocsiajtót, a karomba véve vittem át a küszöbön, ok nélkül is vettem neki virágot, stb.

Van ilyen, de a mai világban egyre ritkább. Manapság már ciki a hűség, tisztelet, szeretet, őszinteség.

2020. dec. 31. 06:02
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Miénk ilyen igen :)
2020. dec. 31. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem de imádnám
2020. dec. 31. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kevés ilyen van, de a sajátjáról mégis mindenki azt állítja, hogy az, pusztán azért, mert “jól megvannak”..
2020. dec. 31. 16:25
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves Hetes!

Én is ezt tapasztalom,sajnos.

Ha egy srác igazán szerelmes is lesz,nem küzd a szerelmért elengedi és össze jön egy olyanal aki nem szeret, de még csak nem is tetszik neki,mert az egyszerűbb.

Szerintem minden második ember életében egyszer lesz szerelmes,vagy lesz egy ember aki nagyon tetszik neki,és ebből minden második kölcsönös, de elengedik egymást.

Lehet a kapcsolatok 25 -40 százaléka igaz szerelem,vagy több e helyet jó ha 5-10 százalék van ilyen.

Mostani kapcsolatok borzasztóak a legtöbb elhiteti egymásal a másik hogy szeretik egymást,közben a srác is másra vágyik meg a lány is,ezért van a sok veszekedés kapcsolatokban megcsalás bántalmazás mert nem is szeretik egymást.

Sose értettem az embereknek ezt a felfogását miért nem küzdenek,nem csak a szerelmükèrt,hanem egy álom szakmáért amit szeretnének,stb.Én elhatároztam hogy nem leszek ilyen küzdök ezekért,de mikor másoknak mondom ezt,bolondnak néznek ,miért nem csinálom azt amit ők is.

Kedves Négyes!

"Van ilyen, de a mai világban egyre ritkább. Manapság már ciki a hűség, tisztelet, szeretet, őszinteség."

Sajnos én is ezt veszem észre.:(

Én is voltam már szerelmes ,és mindenki lebeszélt róla hogy ne küzdjek a szerelmemért ,mert hogy minek ,miért nem felejtem el,mint foglalkozok vele,így még úgy ,utána meg amikor kiderült hogy a srác is szeretet,de nekem fogalmam se volt róla meg lebeszéltek róla totál össze törtem.

Volt egy másik srác is aki borzasztoan oda voltam érte ,ott őt beszélték le rólam (mert az emberek rosszindulatúak ) és évek múlva tudta meg hogy tetszet nekem,sőt igazábol azt is hogy én is bejöttem neki,de hát haverok találtál egy másik lányt akit könnyebb megfektetni alapon (mert ők meg nem voltak szerelmes ) lebeszilék a másikról vagy egy lány akinek tetszik.

Mert a haverok szerint a szeretet nem menő csak a buli meg az hogy legyen csaj akit meglehetősen fektetni,szörnyű.

A kedves barátoknak azot se találtam meg az összinte szerelmet ,a legtöbb emberek akivel össze jöhetnek vagy nem szeret vagy én őt.

Szoval kar volt lemondani ahol akivel lehetet.

Nagyon szép a történeted és örülök hogy neked sikerült átélned ezt,remélem egyszer nekem is sikerül,ha sikerül megtalálni tuti nem engedem el,akárki is mond bármit.

2020. dec. 31. 17:17
 9/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen: hol volt, hol nem volt.
2021. jan. 1. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!