Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy autista milyen a szerelemben?
Figyelt kérdés
Egy autista ember hogyan viszonyul az érzelmekhez, mennyire képes felfogni és viszonozni az érzéseket? Hogyan viszonyul a testiséghez?2020. nov. 25. 10:18
1/12 anonim válasza:
Az autizmus egy skála, van aki majdnem olyan jól működik, mint egy "normál" ember, más meg egyáltalán nem tud emberi kapcsolatokat kiépíteni. Nem lehet így megmondani, hogy na az autisták ilyenek vagy olyanok.
2/12 anonim válasza:
Nézd ez egy spektrum. Minden autista más és más. Nincs olyan, hogy pl egyik autista se bírja az érintést, vagy mind igen. Ha te egy konkrét személyre gobdolsz, akkor meg kell ismerned annyira hogy erre tudd a választ. Mert hogy általánosítani nem fogsz tudni
3/12 A kérdező kommentje:
Nem engedi magát megismerni. Hangulatember. Egyszer közel enged, aztán átfordul érdektelenbe. Hiába minden türelmem.
2020. nov. 25. 10:36
4/12 anonim válasza:
Van youtube-on egy magyar autista férfi, aki több videójában is beszél erről a témáról. “Autista vagyok” néven találok meg youtubeon.
5/12 anonim válasza:
Aki autista az nem tud párkapcsolatot kialakítani.
6/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, az utolsó válaszolónak van igaza. Pontosabban fenntartani nem lehet vele egy kapcsolatot, de igazán kialakítani sem. Sajnos a kérdésem kiírása óta megtapasztaltam ezt.
2020. nov. 28. 22:46
7/12 anonim válasza:
#6 még mindig. Általánosítani nem lehet. Mert egy autistát ismersz akivel nem tudtál kapcsolatot kialakítani, az nem azt jelenti hpgy ilyen az összes autista.
8/12 A kérdező kommentje:
De ő ilyen. Képtelenség vele kommunikálni. Fogja magát és otthagy a beszélgetés közepén akár napokig is. Semmilyen egyértelmű célzásomra nem reagál, és azt sem mondja hagyjam békén. Semmilyen érzelmi dologra nem reagál. (Most arra gondolok hogy pl vmi kedves videót küldtem neki, arra se hogy mit váltott ki belőle.) Maskor meg ő kezd el kedves lenni velem, érdeklődő, aztán fogja magát és megint lelép beszélgetés közepén. Tudja hogy tetszik neki mert megmondtam neki hogy nagyon szimpatikusnak találom. Erre ezt viszonozta hogy ő is engem, aztán megint otthagyott a beszélgetéskor. Nem lehet vele semmilyen kommunikációt sem fenntartani.
2020. nov. 29. 08:21
9/12 anonim válasza:
Nézd,ettől még az sem biztos,hogy autista.
Benne van,hogy egyszerűen nem érdekled.
10/12 anonim válasza:
8: igen, itt valóban van egy autista a történetben... de az nem az, akire te gondolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!