Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik! Milyen hamar estek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Milyen hamar estek szerelembe?

Figyelt kérdés
Előfordul, hogy már néhány beszélgetés is elég hozzá, hogy komoly, erős érzelmeket fűzzetek egy hölgy iránt? Kort is írjatok. Köszi.
2020. nov. 4. 18:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Ez rengeteg dologtól függ. Ha szép vagy mellette még kedves is akkor könnyen lehet, hogy hamar beléd szeretnek ha alapból érzelmesebb a másik fél .
2020. nov. 4. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
31 F
2020. nov. 4. 18:56
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Alapvetően elég ritka, hogy érzek bármit is, de most egy lány elérte, hogy érezzek nagyon is, de nem szabadna bele esnem, mert nincs egyedül, barátja van.

F

2020. nov. 4. 18:57
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Azt lehagytam, hogy ez pár találkozó alatt történt meg.
2020. nov. 4. 18:58
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Sokan a fellángolást is annak hiszik, annak érzik. De az hamar elmúlik... többnyire az első szex után.

Amúgy ahogy írták ez mindenkinél más és más, más és más válthatja ki. Lehet 1 hét után is, de van aki 1 év után lesz csak szerelmes.

2020. nov. 4. 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Soha. Nem vagyok rá képes. Ennek biztos vannak előnyei is, a hátrányait pedig már ismerem.
2020. nov. 4. 19:07
 7/11 Noren1989 ***** válasza:
85%

Egy gyönge pömpölő felàllàst kb heti egy-két làny ki tud vàltani. Szerelemnek ezt nem nevezném.

Ettől függetlenül nincsen nő a tàrsasàgomban, alapvetően. Így konkrétan 4éve estem utóljàra valódi szerelembe.

2020. nov. 4. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
en soha tobbet...
2020. nov. 4. 19:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges. A kinézet is fontos, de értékesebb, ha az ember megismerheti a másik lelki rezdülését is. (F38)
2020. nov. 4. 20:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy nagyon megkedveltem egy lányt, de össze-vissza törtek rám a hullámok. Szóval sok fellángolásom volt, de valódi szerelem az akkor alakult ki bennem, amikor már pl. az exemmel volt konfliktusunk, de megbeszéltük, és minél több dolgot beszéltünk meg, annál jobban éreztem, hogy megismeri a rossz oldalamat, én is az övét, és látom, hogy egy szeretnivaló ember. Ekkor könnyen belészerettem, őszinte oldalát láttam, nem egy illúziót.
2020. nov. 4. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!