Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak a csúnya emberek sikertel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a csúnya emberek sikertelenek a szerelemben?

Figyelt kérdés
A szép emberek mind harmonikus kapcsolatban vannak és boldogok?0
2020. okt. 10. 19:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
2020. okt. 10. 19:44
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindig harmónikus a kapcsolatuk,de egy szép ember talál párt bármikor,ezért az aktuális párja se mindig mer ugrálni.
2020. okt. 10. 19:45
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A szépség csak külső. Ha belül még szebb, akkor még nehezebb neki. Sokan kihasználják, használják a szépségét. Ha ezt nem ismeri fel, hogy a szépség akár átok is lehet, akkor sokáig lehet akár rossz kapcsolatban is.
2020. okt. 10. 19:51
 4/13 anonim ***** válasza:
55%

Ez inkább van úgy, hogy a szép is lehet sikertelen. Viszont a csúnya az automatikusan az lesz mindenkinél aki rondának tartja. A probléma onnantól indul, ha valakit mindenki rondának tart.

És ez egy kicsit igazságtalan is, mert a szép ember kihasználhatja a rondábbat, mert "neki van alternatívája", ebből szokott az lenni, hogy megcsalja többször is, vagy szolgának használja, vagy elszedi a pénzét, vagy akármilyen egyéb dolog. De általában ilyen esetben egyik fél sem igazán egészséges lelkileg.

2020. okt. 10. 19:53
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem
2020. okt. 10. 19:57
 6/13 anonim ***** válasza:
47%

Én pont az ellenkezőjét látom. A kis csúnyaságok már házasok, gyerekük van, minden szép, kellettek valakinek komoly kapcsolatra.

A szépek meg sokan szinglik.

De ez mind az én véleményem és ízlésem szerint.

29N szingli

2020. okt. 10. 21:16
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Olyan igénytelen külsejű nőket látok sokszor babkocsit tolni, hogy hajmeresztő, szóval nem.
2020. okt. 10. 21:55
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
Akik azt írják ,hogy a csúnya nők kapnak és még gyerek család is van ,megnéztétek a párját is? Látok én ám ilyen családokat ,inkább egyedül mint azokkal a pasikkal.Ferfiassag nulla ,ízléstelen ruhatár,nem tudnám megkivanni ha fegyver lenne a fejemhez teve.Ha még jó a pasi ,csalja fűvel fával ,a nő meg akkora csicska ,hogy ilyet nem kapna a pali .Ismerek ilyen párt ,a nő kapcaja a csavonak,és a pasi meg mások előtt le is alzza ,de tűr mert hát neki nem jutna meg egy ilyen...
2020. okt. 10. 22:36
 9/13 anonim ***** válasza:

A 8-as is igazat beszél!

6-os voltam

2020. okt. 10. 22:55
 10/13 anonim ***** válasza:
A ronda emberek szaporodnak nagyon. Tényleg, ilyen brutál ocsmány nők és pasik akadnak össze. De hogy ott mi váltja ki a vonzalmat, nem tudom...
2020. okt. 11. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!