Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkori,fiatalkori szerelmed sokat változott azóta ? Ha igen, hogy élted meg ?
Általános 8. osztályban egy nagyon bájos lányba voltam szerelmes, aki hirtelen (családi tragédia miatt) megváltozott - rossz társaságba keveredett, c. gyerekek közé a gettóba, elkezdett cigizni, füvezni, inni... Úgy 10 évig köszönés nélkül mentünk el egymás mellett az utcán, majd egyszer egy szintén véletlen utcai találkozáskor normálisan nézett ki (nem volt ízléstelen lilára festve a haja, meg ilyenek), és jó volt vele beszélgetni (akkor ép normális pasija volt, és rendeződött az élete), azóta nem tudom mi van vele.
Ma már úgy érzem, nem jönnék össze vele.
A második középsuliban, egy szintén bájos lány, aki tankönyvbe illő szociopata volt - mesekönyvekből tanulta hogy viselkedjen, mindenkivel elhitette, hogy egy szent, és mindenkinek hazudott, átverte és manipulálta az embereket (ami nekem valamiféle perverz módon tetszett). Az a kis "játék, háborúskodás" amit tőle tanultam, a suli utáni üzleti életben hihetetlen sikerre vitte a vállalkozásaimat...
Ma az a lány egyszerű közalkalmazott, van egy unalmas barátja, fura mód nem találta meg a helyét a világban...
Ha néha összefutunk, még mindig érezni, hogy kicsit szerelmesek vagyunk egymásba - én benne is lennék, de neki valahogy más az életfelfogása...
30/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!