Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkori,fiatalkori szerelmed sokat változott azóta ? Ha igen, hogy élted meg ?
Igen, rá sem ismerek. Neki az évek férfi létére nem tettek jót!
De szerencsére nem az én értékítelemtől függ az élete és ő is megtalálta a boldogságot.
Amúgy azok a fiúk akik tetszettek anno nekem, most nem valami vonzóak. Ellenbem az osztály egynémelyik kevésbbé népszerű példányával, akilből meg dögös pasi lett!
Hát, első komolyabb exem kétszer akkora lett kilókban, mint volt, a hangja pedig iszonyat mély a láncdohányzástól. A hideg kirázott tőle, és áldottam mindent, amit tudtam, hogy vége lett.
Másik komolyabb exem ennyire nem változott meg, inkább csak az arca lett megviseltebb. Őt sajnálom. Valahogy sose találta meg végül a helyét a világban. Bár évek óta semmit nem tudok róla, szóval lehet azóta jobbra fordultak a dolgok.
Harmadik komolyabb kapcsolatom szintén felszedett pár kilót, de nem olyan sokat. Alapvetően vonzónak is találnám, ha nem lenne már apuka. Mikor mesélte, hogy belevágnak a "baba projektbe" (a kifejezéstől is rosszul vagyok), szinte instant kiábrándultam, és a szexi férfiból a szememben egy öregedő, pocakos apuka lett pillanatok alatt. Viszont boldog, kiegyensúlyozott, élettársa most már felesége, szóval nagyon örülök neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!