Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után még mindig nem tudtam elengedni?
Figyelt kérdés
Volt egy srác, akibe nagyon szerelmes voltam, de sosem voltunk együtt. Ő is szeretett, de akkor elég zavaros körülmények voltak, mi pedig fiatalok voltunk és nem tudtuk kezelni a helyzetet (én 15, ő 17 volt). Azóta neki is és nekem is voltak kapcsolataink/kalandjaink. Én mégsem tudtam teljesen elengedni. Valahogy még mindig sokat gondolok rá, és minden egyes szakítás után őt siratom, nem is azt az embert, akivel szakítottam. Ha meghallom a nevét gyomorgörcsöm lesz és lever a víz. Szerintetek ez normális? Mit lehetne tenni ellene?2021. jan. 9. 15:31
1/12 anonim válasza:
Ha nem voltatok együtt akkor nem az ex. Gondolom csak azért nem tudod elengedni, mert túl tökéletesnek képzelted el és ezt az ábrándot nem tudod elengedni
3/12 anonim válasza:
Milyen okból szakadt meg és miért nem jön most össze a kapcsolat kettőtök között?
4/12 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez a helyzet régen én 15 voltam ő meg 17. Most én 30 ő 32. 14 éve szeretjük egymást de az élet szivat de remélem hamarosan együtt lehetünk. Nektek sok szerencsét kívánok hozzá később azért írd meg mi lett veletek :)
5/12 anonim válasza:
4-es, mondjuk inkább azt, hogy 14 éve szereted őt. Ilyenkor mindig az van, hogy az egyik szeret igazán. Ha mindketten ugyanazt éreznétek, már megtaláltátok volna az utat egymáshoz bármi áron.
6/12 anonim válasza:
4es vagyok hát nem olyan egyszerű. Persze én is kívülről ezt mondanám de nem tudatja senki mi van az életünkben.
7/12 anonim válasza:
6-os, nem bántásból írtam. Csak valószínűbb, hogy ez az igazság és jobb lenne szembenézni vele, hogy le tudd végre zárni.
8/12 anonim válasza:
Tudom h nem bantasbol írtad. Nem akarjuk lezarni mert tudjuk és érezzük h együtt leszünk csak még kicsit várnunk kell h rendeződjenek a körülmények :)
9/12 anonim válasza:
Úgy legyen. De mi van, ha csak hiteget, hogy majd elválik, ha...Ha meg gyerekek is vannak, nem lesz ebből nagy boldogság már soha.
10/12 anonim válasza:
Nem hiteget inkább rajtam vagyis miattam nem jöhet most meg össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!