Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet egy olyan emberrel kezdeni akinek bármilyen ajándékot adsz nem tetszik neki?
Bármilyen ajándékot veszek neki soha nem tetszik neki. Állandóan látom a fején. Eldöntöttem hogy befejezem az ajándékozást. Megmondtam neki hogy több ajándékot tőlem nem kap. Szerintetek jogos? Annyira meg tud vele bántani.
S mielőtt azt mondaná bárki is hogy nem ismerem és rossz ajándékot veszek ez nem igaz. Mert arról van szó hogy tudom mit akar de abból a termékből van ötven féle mondjuk és igen nem a 200ezreset veszem meg hanem egy közép kategóriásat mert nekem nincs akkora keresetem mint neki.
De múltkor például megmutattam neki hogy mit gondoltam és akkor is az volt a reakció hogy majd ő azt megveszi magának mert ez drága meg egyébként se tetszik ez a verziója.
Én szeretnék örömet okozni de egyszerűen nem lehet. És engem megbánt ezzel a viselkedéssel. Ma odáig fajult hogy megmondtam neki tőlem több ajándékot ne várjon mert nem fog kapni.
Én soha nem szórakozok azzal mit kapok nekem nem ez a lényeg hanem hogy gondolt rám a másik. És ő se mindig azt veszi ami annyira az én ízlésem de soha nem csinálom ezt amit Ő.
Semmit. Átnevelni. Ritka nagy paraszt az illető. Gondolom minden szrt megkapott kiskorában, most meg már semminek nem örül.
Elkényeztetett kis fsz.
Nem tárgyi ajándékkal próbálkoztál már? Élmény ajándék, közös program, saját készítésű süti, meglepetés buli?
Lehet, hogy ő olyan típus, aki ilyeneknek nagyon tud örülni.
Ha ez egyik se, akkor kap egy ajándékutalványt vagy kártyát a kedvenc boltjába, és megveszi, amit akar.
Egyébként éppen hogy nem kapott meg semmit gyerekkorában. Szegény családban nőtt fel, és felkuzdotte magát. De első körben én is azt gondolnám hogy azért mert elkényeztetett de nem. :/ De amúgy én is bunkosagnak érzem ezt.
Fuu kapott már élmény ajándékot is. Wellness, egyéb program, buli is volt. Tortát mindig kap. Sütöm neki a kedvencét. De akkor se látom azt a nagy örömet rajta.
Utalványt azért nem tudok neki mert olyan hobbija nincs. Csak a sport. És vettem neki már ehhez kapcsolódó edző ruha szettet. De hát... :/
Nézd, én sem szeretem a rossz ajándékokat, márpedig hiába mondod, hogy te azt veszel neki, amire vágyik, amikor nem olyat veszel, amilyen kellene neki. Ha van egy specifikus dolog, amit meg akarok venni, pl. egy okosóra, akkor sajnos, nem sajnos, megvannak a funkciók, amik kellenek nekem, és nem lesz jó belőle az olcsóbb. Ha mégis megkapom, akkor nem igazán tudok másra gondolni, mint hogy ezt a pénzt az adott ember félrerakhatta volna magának... És főleg felbosszantana, hogy ha megmondom a páromnak, hogy én inkább spórolok arra a drágább cuccra, ne vegyen belőle olcsóbbat, mert az nem kell, erre echte mégis megveszi. Szerintem az is bunkóság, ha valaki ezt nem veszi figyelembe. Mint a barátnőm, aki vett nekem egyszer fürdőbombát, aminek még először örültem, hogy gondolt rám, de világosan megmondtam utána, hogy többet ne, mert nincs fürdőkádam, aztán csak azért is azt vett, és még meg is mondta, hogy tudja, hogy ez nem jó. Hát kösz...
Értem, hogy neked nincs pénzed, de a leírásodból nem úgy tűnik, hogy a párod elvárná, hogy drága cuccokat vegyél neki, hanem te akarod mindenáron meglepni, és erőlteted ezt a dolgot. Vagy vegyél neki jelképes, apró ajándékokat. De lehet, inkább el kéne engedni az ajándékozás vonalat, és utánaolvasni a szeretetnyelveknek, mert lehet, más féle módon kéne kifejezned a szeretetedet.
De persze, ha elvárja, hogy drága cuccokat vegyél neki, akkor bunkó. De ő világosan megmondta, hogy ő majd megveszi magának, mert neki a drága kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!