Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hordanátok az ajándékot amit kaptatok, ha nem tetszik?
A barátommal lassan három éve vagyok együtt, ennek ellenére nem sikerül neki normális ajándékot vennem.
Nincs saját keresetem, így a spórolt pénzből veszek, így nagyon drága ajándékokra nem futja.
Ezeket kapta eddig:
-bögre a nevével: nem használja mert nem iszik bögréből
-műanyag pohár amire üvegfestékkel festettem:nem iszik belőle, nehogy baja legyen
-kulcstartó: nem használja
-kötött karkötő(én csináltam): nem hordja, csak ígérgeti, hogy fogja
-póló amire én rajzoltam(egy Simpsons családos és egy figurás, sokat dolgoztam velük):ritkán hordja, inkább pizsamának
-póló, amire az egyik kedvenc játékát nyomtattam(Battlefield), hátha az a baj, hogy a rajzoson látszik, hogy én csináltam: sose láttam még rajta
-csokoládés süti: nem szereti annyira a csokit
-nyaklánc:nem hord nyakláncot
-gravírozott toll(a neve van rajta): sose láttam, hogy használná
-plüss(egy hatalmas tigris illetve egy kisebb szarvas): hát a szarvas a polcon landolt, a tigris pedig a földre volt a sarokba letéve
Egyszerűen utálok neki ajándékot adni, akárhogy akarok kedveskedni, már nem tudom mivel lehetne. Parfümje csomó van, ruhákat maga szeret vásárolni, elhívni nem engedi, hogy el-; vagy meghívjam. Főzni nem főzhetek ebédet, vacsorát, mert konkrétan Ő jobban főz mint én.
Most voltam Erdélyben, és vettem neki egy bőr karkötőt, barna színű, régen emlegette, hogy szeretne bőr karkötőt, hátha...de ha nem hordja én feladom.
Én nekem mindegy mit ad, mindennek örülök, a lényeg,h ogy gondol rám.
De én nem látom rajta az örömet. Fiúk, ti hordanátok a barátnőtök kedvéért a dolgokat, vagy tényleg csupa fölösleges dolgot vettem volna? Ő 18 éves, én 19.
Hamarosan közeledik a három év, szeretném meglepni, de már kedvem sincs, hogy próbálkozzak.
1. válaszoló! Lehet, hogy van benne valami, de más se tud neki rendes ajándékot venni. Ahogy néztem, nem nagyon szokták meglepni, a szülei is vagy pénzt adnak neki vagy konkrétan amit kér.
Ez a sporttáska jó ötlet lenne, de nem sportol semmit, egész nap a gép előtt ül, ha nem vagyok vele és van egy kis szabadideje. De a géphez egeret, ilyet nem tudok venni, mert ott is megvan hogy milyet szeretne, és ahhoz ragaszkodik.
Ez a bugyis dolog viszont tetszik, ez jó ötlet.:)
Na én meg fiúként az ilyen ötlettelen ajándékoktól tudnék a falra mászni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!