Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hordanátok az ajándékot amit kaptatok, ha nem tetszik?
A barátommal lassan három éve vagyok együtt, ennek ellenére nem sikerül neki normális ajándékot vennem.
Nincs saját keresetem, így a spórolt pénzből veszek, így nagyon drága ajándékokra nem futja.
Ezeket kapta eddig:
-bögre a nevével: nem használja mert nem iszik bögréből
-műanyag pohár amire üvegfestékkel festettem:nem iszik belőle, nehogy baja legyen
-kulcstartó: nem használja
-kötött karkötő(én csináltam): nem hordja, csak ígérgeti, hogy fogja
-póló amire én rajzoltam(egy Simpsons családos és egy figurás, sokat dolgoztam velük):ritkán hordja, inkább pizsamának
-póló, amire az egyik kedvenc játékát nyomtattam(Battlefield), hátha az a baj, hogy a rajzoson látszik, hogy én csináltam: sose láttam még rajta
-csokoládés süti: nem szereti annyira a csokit
-nyaklánc:nem hord nyakláncot
-gravírozott toll(a neve van rajta): sose láttam, hogy használná
-plüss(egy hatalmas tigris illetve egy kisebb szarvas): hát a szarvas a polcon landolt, a tigris pedig a földre volt a sarokba letéve
Egyszerűen utálok neki ajándékot adni, akárhogy akarok kedveskedni, már nem tudom mivel lehetne. Parfümje csomó van, ruhákat maga szeret vásárolni, elhívni nem engedi, hogy el-; vagy meghívjam. Főzni nem főzhetek ebédet, vacsorát, mert konkrétan Ő jobban főz mint én.
Most voltam Erdélyben, és vettem neki egy bőr karkötőt, barna színű, régen emlegette, hogy szeretne bőr karkötőt, hátha...de ha nem hordja én feladom.
Én nekem mindegy mit ad, mindennek örülök, a lényeg,h ogy gondol rám.
De én nem látom rajta az örömet. Fiúk, ti hordanátok a barátnőtök kedvéért a dolgokat, vagy tényleg csupa fölösleges dolgot vettem volna? Ő 18 éves, én 19.
Hamarosan közeledik a három év, szeretném meglepni, de már kedvem sincs, hogy próbálkozzak.
Köszönöm a válaszaitokat!!
Bocsánat, ha buta kérdés, de mi számít nem lányos ajándéknak? :) Nehéz fiú szemmel néznem.:)
Nos, a dezodornak és társainak azért nem örül, mert ezt megkapja a szüleitől. Ami ilyen, hogy ruha, táska, azt magának szereti venni. Hiába ismerem 3 éve, rengeteget változott a stílusa, és még most is változóban van, ezért hagyom, hogy ezeket magának vegye. Ruhából is össze-vissza vesz, ami megtetszik neki, nincs konkrét "stílus", amit követne.
Ha megkérdezem mit szeretne, minek örülne, azt mondja, nem tudja, semmit nem szeretne. Ennyi. Amiket a szüleitől is kér, az is olyanok, mint laptop, telefon, amikre nincs pénzem.
Múltkor volt a számítógéphez egy egér, amit szeretett volna, de annak is olyan volt az ára, amit én nem tudnék megengedni, hogy megvegyem, illetve olyan, amit még az életben nem láttam sehol sem.
Volt, hogy más fiútól kértem segítséget(férfitől is!), és még Ők se tudtak tanácsot adni.
Ez a pendrive viszont nagyon tetszik!!
Szerintem ha ezekből levonjuk azokat, amik "lányosak" + elosztjuk 2-vel, mert mondjuk, volt, ami nem tetszett neki, akkor is maradna még jó pár, amit hordhatott / használhatott volna:(
Apám is ilyen, szóval nem "undokságból" csinálja, vagy azért, mert nem értékeli a fáradozásod, egyszerűen ilyen és kész... én is kínban vagyok minden alkalommal, amikor ajándékozni kell apámnak valamit... Nekem csak és kizárólag a kifejezetten használati tárgyak jöttek be, főleg a műszaki cikkek / kiegészítők, úgyhogy direkt örülök, ha elromlik valamije:)) - Bár ezek általában tényleg drágák, kivéve a kiegészítőket...
Vagy az olyan háztartási dolgok, amikre a nők szoktak gondolni, és apám magától nem "vesződik vele", mondjuk ő egyedül él, így csak szüksége van rá, de a párod valószínűleg otthon lakik, és ezekről gondoskodik az anyja:(
Köszönöm ismét a válaszokat!!
Pendriveból egy Simpsonosra gondoltam. Hiszen az a kedvenc sorozata, annak csak örülne.
A műszaki és háztartási cikkek nagyon jónak hangzanak, csak hát igen, a házukban MINDEN van, olyan is, amiről nem tudtam, hogy létezik. Imád sütni, főzni a barátom, nagyon tehetséges(eredetileg cukrásznak készült, de informatikai pályára lépett), ennek ellenére mindenük megvan.
Pedig ezek jó ötletnek tűnnek.:)
Plüssöt igazából azért vettem neki, mert még a kapcsolatunk legelején volt egy plüss, amit odaadtam neki csak úgy, és amikor elmentem külföldre egy hétre, fiú létére azzal aludt, így ebből azt hittem, hogy Ő az a fajta, aki viszont örül a plüssöknek, csak sajna mégsem.:D
A közös program jó ötlet, de kijelentette, hogy Ő lusta, és tény ami tény, alig megyünk el valahova.
Ha meg elakarom hívni, akkor nem engedi, hogy én fizessek.
Ráadásul szeretné tudni, hogy mi a program. Ilyenek, hogy piknikezés, ezeket meg nem értékeli.
Egyszer az Anyukája közölte, hogy pattanjunk be a kocsiba, elmegyünk. Nem tudtuk hova, de végül kiderült, hogy barackot szedni mentünk. Hát mit ne mondjak, a barátom ki volt borulva.
Volt, hogy horgászni mentünk a családjával, én ezeket nagyon élveztem, de a barátomon ahogy láttam alig várta, hogy haza jöjjünk.
:D De ha fagyizni megyünk, akkoris csak ő az aki meghívhat, fizethet. Múltkor annyit mondtam, hogy menjünk be a TESCO-ba haza felé(csak egy kis üdítőt akartam venni neki, amire vágyott), erre közölte, hogy minek, és, hogy nem fogunk bemenni, mert tudja, hogy mit akarok neki venni, és egy ÜDÍTŐT nem engedett meg.
hát nem egyszerű eset a barátod, de téged sem értelek. miért sütsz neki csokis sütit, ha nem szereti annyira a csokit? miért veszel neki nyakláncot, ha nem hord nyakláncot? azért ilyen ajándékok előtt illik kicsit puhatolózni, nehogy az legyen, hogy totál mellémegy. a plüssökkel meg mit kezdjen? nem 2 éves már..
könyvvel nem próbálkoztál még? valami jó regénnyel vagy esetleg szakácskönyvvel - írtad, hogy szeret főzni. vagy magazin előfizetés? valami minőségibb alkohol? tudom, hogy ezek nem olyan személyes dolgok, de hiába, úgy látszik a személyesebb ajándékok nem jönnek be nála. amit mondjuk én meg is értek (lány vagyok), hiába hogy dolgoztál vele, ha nem hasznos és úgymond kacatnak számít. meg nem attól lesz valami személyes, hogy ráírod a nevét, hanem hogy figyeled, mit szeretet, mire van szüksége, mit nézeget a kirakatban és megleped vele, amikor nem számít rá. te vagy vele 3 éve, ötleteket adhatunk, de elvileg neked kéne őt ismerni, nem nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!