Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-25 éves fiúk! Melyiket választanátok? Muszáj választani!!
Nehéz kérdés lesz, de válasszatok légyszi. Szóvaal..
a) lehetőség: jártok egy veletek egyidős korotokbeli lánnyal (tehát 20-25 éves a lány mint ti) de viszont egyáltalán nem jöttök ki jól, unalmas, nincs közös témátok
VAGY
b) lehetőség: jártok egy nálatok sokkal fiatalabb mondjuk 10 évvel fiatalabbal (tehát ha te pl 24 vagy akkor a lány 14 éves) de viszont nagyon kijöttök, rengeteg közös témátok van és imádjátok egymást
Melyiket választanátok?
Hát... A.
A B-t az nyílván olyan ember könnyebben választja, aki magán kívül nem érdekel senki és nem is kell senkiért felenie, de nekem van 14 éves húgom, és tudom hogy önző dolog lenne tőlem elvenni az első tiniszerelem örömét. Ahhoz, hogy tini az én igényeim ki tudja elégíteni, expressz sebességgel kéne felnőnie. Azt pedig nem kívánom senki lányának...
Egyértelműen a B.
Az A-ban egy emberrel vagyok, akivel nem jövök ki jól, nincs is értelme együtt lenni. A másodikban fiatal a lány, de imádjuk egymást, és (ha értelmes!) élvezetes is lehet tapasztalni a fiatal szellemiségét.
"és (ha értelmes!)"
Nem, nincs ilyen!
Van a családban pár 14-16 éves lány, családi eseményeken össze lehet futni a barátnőikkel is.
Kinézetre sok olyan van közöttük, aki egy 30 éves férfi mellé is odaállhat gond nélkül, a smink, a ruha, a kinézet, a viselkedés...
Egészen addig tart az illúzió, amíg ki nem nyitja a száját. Abban a percben rájössz, hogy a minimum 10 évvel idősebbnek kinéző lány még gyerek.
Pedig mindegyik "értelmes", csak éppen a saját tini szellemi szintjén, ami nagyon nem azt jelenti, hogy felnőttként bármi közös lenne bennetek.
Megtapasztalni a fiatal szellemiséget? 30 percig élvezetes, amíg csak small talkoltok, de egy kapcsolathoz annál sokkal több kell, hogy "jé, és így gondolkoznak a mai fiatalok".
ps: haverom összejött 30 évsen egy 18 éves csajjal, még ott is azon töprengtünk, hogy mi a fenét csinálnak, amikor nem az ágyban vannak, mert fikailag tényleg vonzó volt a csaj, de minden más területen messze volt mér a felnőttől, még a párja is a fejét fogta gyakran 1-1 kinyilatkoztatás után (amit csak tetézett, hogy a kislány a 30+ társaságnak nagyon-nagyon be akarta bizonyítani, hogy ő bizony oda tartozik).
Ne keverjük azt, hogy valaki értelmes 14-16 éves, és azt, hogy felnőtt. A 4 éves gyerek is értelmes, ha képes összepárosítani a zöld színt a zöld kockával a játéktáblán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!