Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 22-25 éves fiúk! Melyiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22-25 éves fiúk! Melyiket választanátok? Muszáj választani!!

Figyelt kérdés

Nehéz kérdés lesz, de válasszatok légyszi. Szóvaal..

a) lehetőség: jártok egy veletek egyidős korotokbeli lánnyal (tehát 20-25 éves a lány mint ti) de viszont egyáltalán nem jöttök ki jól, unalmas, nincs közös témátok

VAGY

b) lehetőség: jártok egy nálatok sokkal fiatalabb mondjuk 10 évvel fiatalabbal (tehát ha te pl 24 vagy akkor a lány 14 éves) de viszont nagyon kijöttök, rengeteg közös témátok van és imádjátok egymást

Melyiket választanátok?

2021. jan. 6. 15:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
2%
b Egyértelmű.
2021. jan. 6. 15:52
 2/26 anonim ***** válasza:
3%

b, egyértelműen, miért szenvednék valakivel akivel nem jövök ki

14éves akkor 14éves,tudok várni és 5év mulva már ilyen probléma se lesz h túlfiatal

2021. jan. 6. 15:55
 3/26 anonim ***** válasza:
94%
c) elgondolkodok, hogy huszonéves felnőttként miért passzol jobban az agyi szintem egy gyerekéhez.
2021. jan. 6. 15:55
 4/26 anonim ***** válasza:
95%

26 éves vagyok, de én már a 18-20 éveseket is nagyon "gyereknek" látom, pedig nem tartom magam túlzottan "érettnek, komolynak".

Szóval NEM választanék... (mondjuk ez a "veszély" amúgy sem fenyeget)

2021. jan. 6. 16:01
 5/26 anonim ***** válasza:
96%
Hát ezt kurv4 nehezen tudom elképzelni, mert felnőttként 99,999999%, hogy jobban ki tudok jönni egy felnőtt nővel, mint egy gyerekkel, aki épp most hagyta el az áltsulit. Szóval inkább csatlakozom a 3-as hozzászólóhoz, és én is elgondolkodnék rajta, hogy hogy lehet, hogy azzal jobban kijövök, akinek még az a legnagyobb baja, hogy anyuék nem engedig el a diszkóba, és hogy a barátnőivel stikába' kell szívniuk a cigit, amit anyu pénzén vetettek meg a végzős haverral.
2021. jan. 6. 16:01
 6/26 anonim ***** válasza:
95%

"Muszáj választani!!"

Dehogy választok, hagyámá'!

2021. jan. 6. 16:02
 7/26 anonim ***** válasza:
97%
22-25 eves fiukhoz irtad a kerdest, toluk 10 evvel fiatalbblany az 12-15 eves, az meg gyerek! plane egy 12-13 eves, meg altalanos iskolaba jar.. eleg beteg az a ferfi, aki kislanyokra gerjed.
2021. jan. 6. 16:02
 8/26 anonim ***** válasza:
96%

Mi az, hogy muszáj választani?

Valami tini magazin quizjátékán vagyunk, vagy a felnőtt kapcsolatok rovatban?

Nyilván egy FELNŐTT ebből egyiket sem választja, olyan meg nincs, hogy muszáj, a felnőtt lét arról szól, hogy MINDIG van választásod.

Várj! Kitalálom, te vagy a 14 éves zseniálisan passzoló csaj, csak az áhított lovag lelépett egy egykorúval...

2021. jan. 6. 16:18
 9/26 anonim ***** válasza:
89%
Aki huszonévesen 14 évessel járna, az beteg. Oké, hogy már legális, de akkor is beteg, Jemenben 9 éves kortól legális szexelni, mégis beteg dolog. Szóval egyiket sem kéne választania egy normális férfinak ezek közül.
2021. jan. 6. 16:19
 10/26 anonim ***** válasza:
92%

Egyiket sem, akár muszáj választani, akár nem.

Ha általában vagy kíváncsi, akkor adj több alternatívát.

2021. jan. 6. 16:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!