Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy változtassak magamon, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy változtassak magamon, ha nem tudja megmondani, mi van a barátnőjében, ami bennem nincs?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, de őszintén mindent megpróbálnék.

2021. jan. 5. 12:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
nem értem a kérdést.
2021. jan. 5. 12:35
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Nem unod még kicsi lány? 🤷‍♂️
2021. jan. 5. 12:36
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

1: Te egy tehetség vagy! Nagyon röviden leirtál egy nagyon szomoru történetet.

2: Szerintem neked már nincs semmi lehetöséged nála. Keress olyant aki megbecsül téged. Kettötökért!

2021. jan. 5. 12:37
 4/14 anonim ***** válasza:
2021. jan. 5. 12:39
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
A barátnőjében az van, hogy őt felvállalja, téged meg nem akar, őt szereti, téged nem pl. Nem unod még?
2021. jan. 5. 12:47
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Téged össze lehetne kötni a Balázskával.
2021. jan. 5. 13:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki az isten ez a csávó???
2021. jan. 5. 13:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Most már tényleg fordulj szakemberhez. A korona okán egy csomóan online is rendelnek. Küldjek linket?

Ez a viselkedés már nem szánalmas, hanem ijesztő, Glenn Close-ra asszociálok rólad, arra a karakterre, akit a végzetes vonzerőben játszott. Igaz, veled nem szűrte össze a levet a pasi még, de máris egy pszichopatát megszégyenítő módon ráfüggtél, reméljük a gyakorlatba ezt nem ülteted át, én tutira feljelentenélek, mert ez az a kategória ami nem vicces. Legközelebb majd konyhakéssel a zsebedben leskelődsz utánuk, vagy mi?

A saját érdekedben ezt sürgősen fejezzed be, mert hidd el, nem lesz jó vége. Se a sztorinak, sem az életednek, ha ennyire patológiásan nem bírsz elengedni embereket, helyzeteket...

2021. jan. 5. 13:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem szerelem a részedről, hanem függőség! Amikor meg akarod mondani a másiknak hogy te jobb lennél barátnőnek, de ha neki a másik jön be akkor a másik jön be, ő nem te vagy, te nem ő vagy, de a barátnője se te vagy.

Inkább fogadd el, hogy az amit érzel nem szerelem, csak egyfajta, dac, düh,hogy nem téged választottak.

2021. jan. 5. 13:29
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk az, hogy a baratnoje valoszinuleg nem nyomul foglalt pasikra es nem haaonlitgatja magat idegen nokhoz?
2021. jan. 5. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!