Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy változtassak ezen?
Féléve vagyok együtt a barátommal.
A legelején elég sok időt töltöttünk együtt, állandóan mondta, hogy már az időt nézi, mikor jöhet hozzám. Szerintem benne ez már kicsit megváltozott, egyszer se beszélünk már ilyenekről. Hétvégente szoktunk együtt lenni, péntektől hétfő reggelig. (Egyetemista vagyok, így így tudtam csak hazajárni.)
Viszont most, hogy itthon vagyok, mert lassan vége a vizsgaidőszaknak, eljött hozzám még szerdánként is.
Viszont én legszívesebben mindennapot vele töltenék, állandóan hiányzik és rágondolok. Dolgozom most már, tehát folyamatosan lefoglal valami, de ha végzek, délutánonként megőrülök, sokszor hisztizek már csak olyan. Pedig vannak hobbijaim, sok barátnőm, velük is találkozom, de mégis ez van.
Úgy érzem, ez teljesen nem normális.viszont az meg kicsit rosszul esik, hogy az elején folyton velem lett volna, most meg már sosem mond ilyet.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!