Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Introvertált nők, mi a legfont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált nők, mi a legfontosab számotokra egy férfiban?

Figyelt kérdés
Mi az, ami alapján alkalmasnak tartotok valakit kapcsolatra?
2021. jan. 3. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
A hűség és az, hogy figyelembe vegye a szavam és ne ez a "rám csukja az ajtót és megy a saját feje után szórakozni akkor is, ha én közben nem érzem jól magam" ember legyen.
2021. jan. 3. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Legyen intelligens, humoros és megbízható. Mondjuk az utóbbi bebizonyosodásához idő kell. Számomra ezek a legfontosabbak. Ja és legyen magabiztos, az nagyon sokat számít! Külsőre nincs zsánerem, ezek a tulajdonságok szépítettek már meg olyan személyt a szememben, akire amúgy azt mondtam először, hogy nem az esetem.
2021. jan. 3. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
97%
Ha "normál" párkapcsolatot keresnék, akkor az mindenképp, hogy ő is introvertált legyen, igényeljen sok egyedüllétet, legyen toleráns, és mellőzze a hagyományos (nő dolga, férfi dolga, egy kapcsolatnak ilyennek kell lennie/ezt kell benne csinálni stb.) gondolkodásmódot.
2021. jan. 3. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a legfontosabbat kell mondanom, akkor az, hogy őszintén szeressük egymást.

Ha még mondhatok többet: ne legyen se szélsőségesen introvertált, se szélsőségesen extrovertált (én mérsékelten vagyok introvertált), legyen hasonló a humorunk, legyen intelligens, tájékozott, olvasott művelt; ne legyen anyu pici fia; legyen őszinte (de ne bunkó és ne papoljon senkinek sem kéretlenül), ápolt; ne legyen hímsoviniszta.

2021. jan. 3. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló intelligencia, humor, világnézet, mint az enyém. Egyenrangú társak legyünk mindenben. Az, ahogy más emberekkel bánik, sokat elárul arról, mennyire alkalmas a kapcsolatra. Megtaláltam.
2021. jan. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!