Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 32 évesen nagyon sok rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 évesen nagyon sok rossz döntéssel a hátam mögött, elváltan, még lehet esélyem a szerelemre vagy ez már nem is az csak egy illúziókép?

Figyelt kérdés
32 évesen találtam meg azt a férfit akinek ha csak az illatát érzem meg elcsuklik a hangom és remeg a térdem. Egyszerűen képtelen vagyok elhinni hogy lehet nála bármi esélyem. Nagyobb az esély arra hogy Steven Tyler besétál elém, mint az hogy ha elmondom neki hogy mit érzek, viszonozza. És úgy érzem hogy még egy csalódás és összeomlok. Amúgy is, az olyan férfiak akik bármelyik nőt megkaphatják nem egy kopott, öreg és kiszuperált darabot választanának. Ő egy olyan 35 éves férfi aki szerintem 22 évesen abbahagyta a külső öregedést. Körülöttem mindenki más is azt mondja hogy örüljek ha találok egy balekot aki elvesz, gyerekeink lesznek és a gyerekek majd boldoggá tesznek. Lehet, vagyis biztos hogy ez az én utam csak mielőtt rálépek még el akartam játszani a gondolattal hogy lehet más megoldás is.

2021. jan. 3. 00:27
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
32 évesen!?! Ideális kor! Figyelj a megjelenésedre, igényesen (alkattól függetlenül),légy kedves és le sem tudod vakarni a pasikat!
2021. jan. 3. 02:02
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
A más megoldást úgy érti, hogy hozzámegy az első jöttmenthez, aki hajlandó őt elvenni és gyereket csinálni neki, akihez nem fog vonzódni és akibe nem is lesz szerelmes. Hát nem ajánlom ezt a más megoldást. Éljen a szerelem!:)
2021. jan. 3. 02:11
 13/20 anonim ***** válasza:
95%
Hajts rá az álomfaszira. Nem is kérdés. Vesd rá magad t̶i̶g̶r̶i̶s̶ ősanya.
2021. jan. 3. 02:22
 14/20 anonim ***** válasza:
Még bármi lehet, csak vond előtte le a tanulságokat az előzőből, hogy ne kövesd el újra.
2021. jan. 3. 05:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Ne írj magadról úgy, ahogy kérdésben tetted.

Elmondhatod neki érzéseidet, viszont ha esetleg addig barátság volt és ő nem viszonozza, a barátság megváltozhat.

Ne éld bele magad annyira, hogy összeomolj, ezt nem tudom, miképpen lehet, de nem szabad mindent egy lapra feltenni.

2021. jan. 3. 06:05
 16/20 anonim ***** válasza:
De miért lenne tuti, hogy nem kellenél neki? Van párja?
2021. jan. 3. 08:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Ne mondd el neki az érrzéseidet, az biztosan elijesztené! Sejtesd vele testbeszéddel. Hagy fúrja az oldalát. Nézz a szemébe és mosolyogj. Legyél csinos minden nap! Szoknya!
2021. jan. 3. 08:05
 18/20 anonim ***** válasza:
36%

Érdekes ez a kettős mérce.

Ha egy férfi ír ki hasonló kérdést, rögtön jönnek a leugató válaszok, hogy "ne itt siránkozz", meg "keress a szintednek megfelelő nőt", stb.

Itt meg csupa együttérző bíztatás.. :D

Pedig a helyzet az, hogy jobb, ha reálisan beárazod magadat, és tényleg keresel egy hozzád illő fickót, a szexpiaci értéked 32 évesen, elváltan, "kopott, öreg, kiszuperáltan", ahogy magadat jellemzed, már igencsak csökkent.

Egy hasonlattal élve: ha romlandó élelmiszer lennél a teszkóban, akkor az értékcsökkent cuccok közé raknának már, aminek pillanatokon belül lejár a szavatossága, amit csak a csóró prolik vesznek meg, akiknek másra nem telik.

Aki megteheti, az veszi a rendes élelmiszert.

És jobb, ha igyekszel, hogy legalább az értékcsökkent ládából valaki hazavigyen, mielőtt hamarosan teljesen "megromlasz", és akkor már legfeljebb a macskakajának vesz meg bárki is.

Ez tökéletes metafora arra, hogy macskás szingliként fogsz megöregedni.

Ez van.

2021. jan. 3. 09:03
 19/20 anonim ***** válasza:
49%
Azért ne biztassuk már feleslegesen! Szerintem az első az egészséges önértékelés. Ha van egy ultra jó pasi, az valószínű hogy hasonló nőket prefferál. Ha a kérdező olyan bombázó lenne, akkor nem itt agonizálna. Persze egy próbát megér, de nekem egy éretlen tinire emlékeztet, aki elolvad a kedvenc fiúcsapata frontemberétől. A pasas már most fölérendelt szerepben van, ebből értelmes kiegyensúlyozott kapcsolat sosem lesz. A kérdező odavetné magát neki, a pasas megdugja. A kérdező beleéli magát, a pasi meg holnap más nőket kefél. Egy jő nő vagy pasi egy luxuscikk. A nagyátlag hiába hiszi magát annak, egyáltalán nem az. Én férfi létemre egy csomó nőt nem vállaltam be még szexre sem, nert nem tetszettek. Itt a gyk-n is sokan azt írják vonzó nők, majd fotó csere után kiderül számomra hogy egyáltalán nem azok. Ha a kérdező olyan jó nő lenne, akkor a pasi már régen kiszúrta volna. Ha már az illatát is érezte, elég közel voltak egymáshoz.
2021. jan. 3. 09:10
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudjátok hogy néz ki a kérdező. És azt sem hogy milyen nő tetszik az alomférfinek. Az is lehet hogy csak a kérdezőnek álomférfi. Igenis meg kell próbálni. Készakarva egy olyan kapcsolatba belemenni ami megalkuvás, csak mert az ember x éves... Igazi lúzer dolog! Ilyen tanácsot csak egy lúzer ad.

Sok sikert, várjuk a pozitív beszámolót!

2021. jan. 3. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!