Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 évesen nagyon sok rossz döntéssel a hátam mögött, elváltan, még lehet esélyem a szerelemre vagy ez már nem is az csak egy illúziókép?
Először azt hittem, hogy én írtam ki a kérdést :) Csak én férfi vagyok.
Amúgy persze, ne legyél kishitű, simán próbáld meg ezt a férfit. Mit veszíthetsz? Legrosszabb esetben nem történik semmi..
De az valóban rontja az esélyeid, ha olyan férfiakra utazol akik bármelyik nőt megkaphatják. Viszont gyáva népnek nincs hazája. Szóval hajrá!
Jaj ne higgy a károgóknak. 32 évesen nagyon fiatal vagy még.
De ne is szerelmi vallomással kopogtass be a férfihoz, hanem flörtölj, mosolyogj.
Nem tudom, én 32 évesen nagyon fiatal voltam és gyönyörű.:)))
Azért szerelmet ne vallj neki, de ne zárkózz el, ezer módja van annak, hogy kiderítsd, neki is van-e földindulás a közeledben.
A szerelem ilyen, baromi veszélyes. Vagy vállalod a rizikót vagy választasz egy nyugalmasabb és biztonságosabb utat és 5 percig se leszel boldog.
Én belementem egy ilyen szerelembe, 3 év alatt volt egy őrületes csók és a többi mind pokol, de nekem azért a csókért megérte megszületni.
Ezt az utolsó mondatot nem értem, milyen más megoldás?
Amúgy meg /szerintem/ ha bármiben is kétség merül fel, akkor az már veszett fejsze nyele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!