Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 32 évesen nagyon sok rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 évesen nagyon sok rossz döntéssel a hátam mögött, elváltan, még lehet esélyem a szerelemre vagy ez már nem is az csak egy illúziókép?

Figyelt kérdés
32 évesen találtam meg azt a férfit akinek ha csak az illatát érzem meg elcsuklik a hangom és remeg a térdem. Egyszerűen képtelen vagyok elhinni hogy lehet nála bármi esélyem. Nagyobb az esély arra hogy Steven Tyler besétál elém, mint az hogy ha elmondom neki hogy mit érzek, viszonozza. És úgy érzem hogy még egy csalódás és összeomlok. Amúgy is, az olyan férfiak akik bármelyik nőt megkaphatják nem egy kopott, öreg és kiszuperált darabot választanának. Ő egy olyan 35 éves férfi aki szerintem 22 évesen abbahagyta a külső öregedést. Körülöttem mindenki más is azt mondja hogy örüljek ha találok egy balekot aki elvesz, gyerekeink lesznek és a gyerekek majd boldoggá tesznek. Lehet, vagyis biztos hogy ez az én utam csak mielőtt rálépek még el akartam játszani a gondolattal hogy lehet más megoldás is.

2021. jan. 3. 00:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Miért nem próbálkozol be nála?
2021. jan. 3. 00:29
 2/20 anonim ***** válasza:
85%

Először azt hittem, hogy én írtam ki a kérdést :) Csak én férfi vagyok.

Amúgy persze, ne legyél kishitű, simán próbáld meg ezt a férfit. Mit veszíthetsz? Legrosszabb esetben nem történik semmi..

De az valóban rontja az esélyeid, ha olyan férfiakra utazol akik bármelyik nőt megkaphatják. Viszont gyáva népnek nincs hazája. Szóval hajrá!

2021. jan. 3. 00:41
 3/20 A kérdező kommentje:
mert nem hiszem hogy kibírnám ha ő neki sem kellek, pedig ez majdnem teljesen biztos
2021. jan. 3. 00:41
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
Mi van??? 32 évesen baromi fiatal vagy, a válás nem von le az értékedből, rossz döntései mindenkinek voltak, nem is értelek. 😐 Szeretned kellene annyira magad, hogy tudd, nem te leszel szerencsés mástól, hanem más attól, hogy köze lehet hozzád.
2021. jan. 3. 00:45
 5/20 anonim ***** válasza:
2%
Miért? Már nagyon sok F-nak sem kellettél?
2021. jan. 3. 00:45
 6/20 anonim ***** válasza:
93%

Jaj ne higgy a károgóknak. 32 évesen nagyon fiatal vagy még.

De ne is szerelmi vallomással kopogtass be a férfihoz, hanem flörtölj, mosolyogj.

2021. jan. 3. 00:57
 7/20 anonim ***** válasza:
79%
32 az lófаsz, az a lényeg nézz ki nagyon jól. Vannak 50 éves MILF/cougar nők akiket még én is simán bevállalnék olyan kurvа jól néznek ki. Mondjuk leginkább az USA-ban, de vannak.
2021. jan. 3. 01:22
 8/20 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom, én 32 évesen nagyon fiatal voltam és gyönyörű.:)))

Azért szerelmet ne vallj neki, de ne zárkózz el, ezer módja van annak, hogy kiderítsd, neki is van-e földindulás a közeledben.

A szerelem ilyen, baromi veszélyes. Vagy vállalod a rizikót vagy választasz egy nyugalmasabb és biztonságosabb utat és 5 percig se leszel boldog.

Én belementem egy ilyen szerelembe, 3 év alatt volt egy őrületes csók és a többi mind pokol, de nekem azért a csókért megérte megszületni.

2021. jan. 3. 01:48
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Ez attól függ ki vagy. Én voltam szerelmes 40 feletti nálam idősebb nőbe is.
2021. jan. 3. 01:55
 10/20 Helioka válasza:
42%

Ezt az utolsó mondatot nem értem, milyen más megoldás?

Amúgy meg /szerintem/ ha bármiben is kétség merül fel, akkor az már veszett fejsze nyele..

2021. jan. 3. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!