Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Volt régen egy udvarlom, akivel vegul nem jottunk akkor ossze, bar nagyon kozel alltunk egymashoz, mindent megbeszeltunk, rengeteg kozos program, elmeny, emlek fuzott ossze minket, de kapcsolat nem alakult ki, mert idosebb volt nalam sokkal (akkor soknak tunt), illetve egy jo baratka ostromolt a szerelmével, akitol en semmit nem akartam, de konfliktust se kozejuk. Ekkoriban voltam 18 korul egyébként, tehat teljesen kiscsaj. Sok vita, kibekules, "tartsuk meg a baratsagunkat mert annal azert ertekesebb" beszelgetesen voltunk tul a sraccal. Majd, o kulfoldre koltozott, en pedig osszejottem egy fiuval, aki szinten elotte evekig jo baratom volt. Ezzel a fiuval 3 es fel evet voltunk egyutt, 2 evet együtt is eltunk. A legjobb baratom volt, megertett, jokat beszélgettünk, megnevettetett, nagyon szerettem. De a vegere megis elrontottuk, keveset volt otthon, elhanyagolva ereztem magam, sokat veszekedtunk, féltékeny voltam, hisztis voltam, neki pedig mindig minden fontosabb volt nálam. Az utolsó fel evben mar szinte semmi nem volt koztunk, csók sem kb. A sok vitanak az lett a vége, hogy szakitottunk. Akkor szerintem mindketten megkonnyebbultunk, en sem sírtam utana, csak mikor a cuccaimat hoztam el akkor pityeredtem el néhány percre, de semmi tobbet. Azpta új parom lett, meghpzza az a fiú, aki az exem elott udvarolt. Azt mondta nem tudott elfelejteni azota sem, csak velem szeretne lenni, es en is ugyanugy erzem azt a vonzalmat amit regen is ereztem, csak inkább elnyomtam olyanlsmik miatt amit akkor akadalynak hittem. Vele teljesen más minden, erettebb, komolyabb, tervez velem, szeret es ezt kimutatja, sokkal jobban megbecsul, sokkal szebben beszél velem pl ha vitazunk akkor is. Vele lassan 8 honapja vagyok együtt. Az exemmel a szakitas ota nem talalkoztam, de ma igen, mert volt egy dolgom, ami meg nala maradt, es azt adta ma oda (messze lakunk egymástól). Meghivott kajalni, beszelgettunk, viccelodott, kb egy orat toltottunk együtt. Jo volt, nagyon. Nem nyomult, nem akarta ujrakezdeni, nem is kerdezte van e vkim, ahogy en sem ot. Baratokkent beszelgettunk. Viszont ahogy jottem haza kitort belolem a siras. Borzasztó buntudatom van emiatt, mert szeretem a baratom es tudom illetve erzem is, hogy o is szeret, es jobban szeret mint eddig barki. De ma valahpgy hatassal volt ram ez a találkozó az exemmel. Nem hinném, hogy újra kezdenem a kapcsolatot, hisz a vége nagyon csúnya volt. Megis olyan nehez, rossz erzes tort ma rám. Rossz ember vagyok?2020. nov. 27. 21:38
1/6 anonim válasza:
El fog múlni, megnyugszol.
A pasidnak ne beszélj erről.
2/6 anonim válasza:
eléggé, gusztustalan amit műveltél
3/6 anonim válasza:
Azt hittem, összefeküdtél vele nosztalgiából. Nem vagy rossz ember.
4/6 anonim válasza:
Semmi baj, egyáltalán nem vagy rossz ember. Feltörtek az emlékek, régi érzések lenyomatai. Egy szerelem elmúlása mindig szomorú, ez csak egy pillanatnyi fellángolás volt, el fog múlni nemsokára.
5/6 A kérdező kommentje:
Semmi nem tortent koztunk, tényleg csak beszelgettunk. :)
2020. nov. 27. 22:07
6/6 anonim válasza:
2-es mi van abban gusztustalan hogy vissza adta az exe neki az egyik cuccát ami nála maradt egy ebéd keretén belül? Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!