Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 27f vagyok és szűz rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27f vagyok és szűz rossz ember voltam előző életemben, vagy miért kell most ezzel szenvednem?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 16:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy magadért a felelős, ne a sorsot meg az előző életedet vádold.
2020. ápr. 27. 16:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Elfelejtetted bevenni a gyógyszert.

Pótold kérlek!

2020. ápr. 27. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Sztálin voltál
2020. ápr. 27. 16:52
 4/11 Kornikus00 ***** válasza:
13%
Mert nem üti meg a külsőd azt szintet hogy, vonza a csajokat!
 5/11 Kornikus00 ***** válasza:
16%
Hagyjátok már ne bántsátok!
 6/11 A kérdező kommentje:
Igazad van csak bármi amit eddig tettem az hozott ide ,pedig a legjobb tudásom szerint cselekedtem és én nagyon szerettem volna megtalálni egy tartós szerelmet.
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Volt már kölcsönös vonzódásom lánnyal , de elkezdett valaki szivatni pont akkor és emiatt nem jött össze:/

2020. ápr. 27. 17:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg apró dolog, körülmény stb közrejátszhat, hogy valaki szűz harminchoz közel. Nem előző élet miatt.
2020. ápr. 27. 17:14
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

Hat figyelj....

En 35 evesen tartok ott, ahol te. En azert tartottam egy kis karmikus leltart, es igen, sok mindennel visszaeltem elozo inkarnacioimban :(

2020. ápr. 27. 17:48
 10/11 anonim ***** válasza:
A karma nem büntetés, hanem feladat, amivel meg kell küzdeni. Ha tehát hosszú ideig nem jön össze szexuális kapcsolatod, bizonyos vágyaid nem teljesülnek, az is egy feladat, kihívás, amit azért kapsz, hogy a lelkedet fejleszd. Nem sok értelme van azon rágódni, hogy milyen korábbi cselekedeteid miatt kaptál ilyen karmikus feladatot. Igazából annak, aki nem kap nehéz feladatokat, akinek minden könnyen összejön, az élete jórészt veszendőbe megy, mert kihívások nélkül a lelke nem fejlődik sokat. Ebből a szempontból tehát hosszabb távon így jársz jobban, hogy nem hull az öledbe minden az életben.
2020. ápr. 27. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!