Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában az ember külsejébe szeretünk bele?
Figyelt kérdés
A többi másodlagos?2021. jan. 2. 12:55
3/22 anonim válasza:
Szerintem a külső annyira fontos, hogy felvállald mindenhol, és, hogy legyen köztetek kèmia. Ha ez megvan, onnantól huszadlagos számomra legalàbbis. Én abszolút abba szerettem bele, ahogy a másik viselkedik velem.
4/22 anonim válasza:
Nem minden esetben, beszólhat még a jellemi is.
6/22 anonim válasza:
Sajnos igen.
Lehet egy nő akármilyen, ha nem szép, nem tetszik soha az életben nem fogok érezni semmit iránta.
7/22 anonim válasza:
nekem elég egy nőben ha valami megfog, ellenben egy nőnek mindenben meg kell felelnie egy férfinak kinézetileg, vagy levegőnek fogja nézni.
8/22 anonim válasza:
Ha mindenki a külsőbe szeretne bele, már kihalt volna az emberiség. Azért legyünk őszinték, elég kevés olyan ember van, aki szupermodell kinézetű, mind a nők mind a férfiak között. Ha senki nem fanyalodna rá a kevésbé szép emberekre, már nem lennénk.
9/22 anonim válasza:
Ha ez így lenne, a ronda embereknek nem lenne párja. Pedig van, soknak.
10/22 anonim válasza:
Az hogy ráfanyalodik, még nem jelenti azt hogy szerelmes is belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!