Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is sokszor tapasztaljátok, hogy valojában tök más egy ember szerelmi élete, mint amilyennek látszik?
Pl. barátok mondták mát nekem többször, hogy X-szel vannak, de másba szerelmesek, vagy azt hitted, tök boldog kapcsolatuk van és kiderül, hogy rossz otthon a hangulat...stb. vagy hogy akár magának is hazudik az illető, hogy minden oké, pedig látszik, hogy nem.
nem az a fura, hogy vannak ilyenek, hanem hogy nagyon sok. legalábbis meglepően sokba botlom bele. magamtol egész mást gonodltam volna.
Szerintem sokat nem lehet mesélni, elég tizenkettő egy tucat történetek. Hosszú kapcsolatok, sok éven át mindenki azt gondolja, hogy igen, ők tényleg megtalálták egymást, hiszen kifelé ezt mutatják, aztán hirtelen a robban a bomba, valamelyik fél feláll, közli, hogy holnapól költözzünk szét, és másodperceken belül borul az egész dominó, kiderül, hogy évek óta gondok vannak, hogy ment az önámítás és a környezet ámítása.
Nem egy, nem kettő ilyen történt a környezetemben az elmúlt 1-2 évben, bár lehet, hogy csak most vagyok abban a korban, hogy az emberek úgy döntenek, most még nem késő újrakezdeni, és ezért sokasodtak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!