Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy mégis igaz, hogy az ember visszakapja később másoltol, amit a régi párjaiknak adott?
Én valamilyen szinten hiszek abban, hogy egyszer mindenki visszakapja azt, amit másokkal tett, mindenki "kárpótolva" lesz. Először úgy voltam vele, hogy ugyan hülyeség. Aztán mikor a szemem láttára történtek, kezdtem elhinni.
Volt egy srác, nagy "nőcsábász" volt, mindenkinél bepróbálkozott kb, így nálam is. Én akkor ismertem meg, előtte nem láttam és nem is hallottam róla semmit, de idővel rájöttem, hogy csak játszik és csak szexre megy. Mivel ezt nem kapta meg, egy idő után feladta, de sokat szenvedtem miatta. És nem én voltam az egyetlen ilyen lány. Viszont nem sokkal később olyan szerelmes lett 1 lányba, hogy alig hittük el és mit ad isten, a csaj épp azt csinálta vele, amitt ő is a lányokkal. Totál kihasználta, megcsalta stbstb, a csávó meg padlóra került, nehezen bírt felállni. Hát lehet k*öcsög vagyok, de egy percig nem sajnáltam, mert ő ezt rengeteg lánnyal megcsinálta.
És csak egy ilyen eset, több is van. Tehát mindenki meg fogja kapni azt, amit érdemel.
Most nem tudom hogy eben csak azok részesülnek-e akik hisznek a karmában (én például igen) és igen, és visszakaptam mindent amit valaha is adtam...
Utólag elég g**i voltam.
De valahol fer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!