Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy szép emberbe könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép emberbe könnyebb beleszeretni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy tetszeni sokkal többnek tetszik egy szép nő vagy férfi. Tudom hogy egy szép embert sokkal többen dugnának. Na de egy szép emberbe hamarább is bele tudnak szeretni az emberek?
2020. dec. 30. 20:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
#19 szóval továbbra is áll amit a #14-ben írtam. :D
2020. dec. 30. 20:38
 22/31 anonim ***** válasza:
54%
Külsőbe értelmes ember nem tud BELESZERETNI, csak vonzódni. De nálam pillanatok alatt tönkre lehet tenni a vonzalmat, ha kiderül, hogy buta, vagy emberileg gusztustalan. Már testileg is taszítani fog.
2020. dec. 30. 20:39
 23/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem feltétlenül. Egyedül az biztos, hogy az előnytelen külső általában "bukás", teljesen függetlenül attól, hogy az illető milyen ember. Ezzel alapvetően nincs baj, egyedül akkor problémás, ha "ebben élsz". A külső megjelenés pedig csak egy szintig csiszolható "házi megoldásokkal", különösen ha valami feltűnő dolog rontja el az összképet.
2020. dec. 30. 20:46
 24/31 anonim ***** válasza:

#22 jóvanakkor.

[link]

2020. dec. 30. 20:46
 25/31 anonim ***** válasza:
74%

20-as: igen, abba szeretek bele, aki NEKEM tetszik. Miért, kibe kellene?? :D :D Nem bírom xDDDD

A lényeg, hogy ez nem az arca vagy a teste esztétikáján múlik.

2020. dec. 30. 20:50
 26/31 anonim ***** válasza:
75%

Igen. Nekem szépbe és csúnyába is sikerült, de a plátói szerelmem mindig jóképűek. Szóval ha szép, úgy is megy, hogy nem ismerem😂(Ha viszont később kiderül, hogy bunkó, ugyanúgy kiábrándulok belőle, mint egy csúnyából.)

N

2020. dec. 30. 20:57
 27/31 anonim ***** válasza:
18%
#25 hú... Ennyire nem legyél már ostoba. :D
2020. dec. 30. 21:10
 28/31 anonim ***** válasza:
48%

Őszintén, ez elég komplex dolog.

Én szép vagyok nőként, rengetegen dicsérnek, néznek, mondják nap mint nap, hogy gyönyörű vagyok...

Aztán nincs pasim 1 éve, mert NEM FOGOM MEG ŐKET. Okos vagyok, művelt, kutatásokat végzek, viszont a pasikban nem indítok el valamit. Nehéz ezt megfogalmazni, ők sem nagyon tudják. Nem érzik bennem azt a kis "pluszt". Tök jól megy a találka, de egyszerűen ennyi. Nem indítok el bennük komolyabb érzéseket vagy hogy mondják ezt. :) Egyszer használnának, és ennyi.

Szóval nem tudom, nem kell lepontozni senkinek, én a személyes tapasztalatomat írtam le.

2020. dec. 30. 21:58
 29/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen van ilyen... de ha valakiben van valami, és amúgy jól kijövünk, tuti hogy hamarabb beleszeretek ha szép, mint ha nem lenne az
2020. dec. 30. 23:48
 30/31 anonim ***** válasza:
Nekem nem így működik.önmagában a külső még sosem fogott meg, inkább egy gondolata, véleménye...persze én régóta csak neten ismerkedem és ha más nem is de minimális arcképfotó volt, amiben vagy megfogott vmi a "gondolattal" párosulva vagy nem. A mostani párom pl rondának tartja magát, a nők se buktak rá, éveken át volt egyedül, én mégis a legjobbnak látom őt.
2021. jan. 8. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!