Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan szep no akinek budos volt a szaja de megis beleszerettetek?
Az összes exemet szép nőnek tartottam/tartom és szerettem őket. Reggel mindnek büdös volt a szája (mivel alvás közben az ember ugye nem tud fogat mosni)....
30/f
Ahogy előttem leírták, mindenkinek büdös kicsit a szája, ha tetszik, ha nem. Hiába volt minden barátnőmnek egészséges fogazata, reggel volt szájszaguk, ahogy nekem is.
De a kérdés úgy hangzik, hogy ha alapból van szájszaga, összejönnék e vele. Igen, mert elmondanám neki, hogy ez engem zavar. Vagy változtat vagy elhagy.
kedves hozzászólók!
a reggeli szájszag nem azért van, mert éjjel nem tudsz fogatmosni :) :) :)
Hanem azért, mert 7-8 óra alvás, az 7-8 órán át tartó kiszáradás. Igazából amit akkor érzel az nem szájszag, hanem gyomorszag. Ha reggel ébredés után megiszol 1-2 pohár vizet, kicsit meggurgulázod, lenyeled, a szájszag elmúlik, a kiszáradással együtt. főleg ha a viz szénsavas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!