Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép emberbe könnyebb beleszeretni?
Szerintem igen. Legalábbis én fiúként előbb beleszeretek egy szép lányba. Egyszerűen nem lehet "kikapcsolni" ezt. Fontos a külső IS.
2020. dec. 30. 20:01
2020. dec. 30. 20:01
Hát a szerelem szerintem más. Nekem volt már szerencsém beleszeretni kifejezetten nem vonzó külsejű pasikba, meg igazából még normálisak sem voltak kifejezetten, de nem tudtam mit tenni 🤷😬 Nem tudom, honnan születik a szerelem, de nekem az a részem nagyon nem tud válogatni 😆
2020. dec. 30. 20:03
Ha belül is értékes, akkor igen.
2020. dec. 30. 20:05
Igen, bár nem csak a külső számít. De ha jól néz ki és mellé még normális belső értékekkel is rendelkezik, akkor igen.
2020. dec. 30. 20:06
2020. dec. 30. 20:08
Nem, ez személyiségtől függ. Sok szép nő, ha bunkó és flegma az én szememben elveszti minden báját.
2020. dec. 30. 20:09
nem. a szerelem altalaban hosszabb tavon alakul ki, nem 2 het alatt. egy szep ember konnyebben eszrevesznek, tobben vonzodnak hozza, tobben akarjak megismerni, de ez a dolgok eleje. ha mar elkezdesz randizgatni valakivel, azt valoszinuleg vonzonak talalod valamiert (fuggetlenul attol, hogy hagyomanyos ertelemben szep-e), innentol mar joreszt a belso tulajdonsagaiba szeretsz bele, mivel a kulsejet mar ugyis ismered.
de biztos vannak olyan erzelmileg eretlen ferfiak, akiknek eleg egy babaarc es egy szuper alak es mar szerelmesek. aztan meg megy a hiszti, hogy a szep nok atverik, kihasznaljak oket, kozben meg ki kellett volna elobb ismerni az illetot es nem a laba ele vetni magukat, csak mert fullos no.
2020. dec. 30. 20:10
Persze, rengeteg bunkó srácba szerelmesek a lányok, mert jól néz ki.
Ilyen ez.
2020. dec. 30. 20:11
A dolog kulcsa az, hogy a Te szemeiddel nézve csinos-e. (Másnak lehet, hogy nem csinos). Ha Neked csinos, és ez nála is így jelentkezik feléd, akkor könnyű összeismerkedni, beszélgetni, megismerni a másik nézeteit, vajon egyeznek-e a Tieiddel. Ha nagy vonalakban egyeznek, akkor nagy az esélye a tartós jó kapcsolatnak.
2020. dec. 30. 20:12
Kapcsolódó kérdések: