Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy szép emberbe könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép emberbe könnyebb beleszeretni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy tetszeni sokkal többnek tetszik egy szép nő vagy férfi. Tudom hogy egy szép embert sokkal többen dugnának. Na de egy szép emberbe hamarább is bele tudnak szeretni az emberek?
2020. dec. 30. 20:00
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem igen. Legalábbis én fiúként előbb beleszeretek egy szép lányba. Egyszerűen nem lehet "kikapcsolni" ezt. Fontos a külső IS.
2020. dec. 30. 20:01
 2/31 anonim ***** válasza:
96%
Igen.
2020. dec. 30. 20:01
 3/31 Linó03 ***** válasza:
82%
Hát a szerelem szerintem más. Nekem volt már szerencsém beleszeretni kifejezetten nem vonzó külsejű pasikba, meg igazából még normálisak sem voltak kifejezetten, de nem tudtam mit tenni 🤷😬 Nem tudom, honnan születik a szerelem, de nekem az a részem nagyon nem tud válogatni 😆
2020. dec. 30. 20:03
 4/31 anonim ***** válasza:
97%
Ha belül is értékes, akkor igen.
2020. dec. 30. 20:05
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bár nem csak a külső számít. De ha jól néz ki és mellé még normális belső értékekkel is rendelkezik, akkor igen.
2020. dec. 30. 20:06
 6/31 anonim ***** válasza:
58%
Költői kérdés?
2020. dec. 30. 20:08
 7/31 anonim ***** válasza:
84%
Nem, ez személyiségtől függ. Sok szép nő, ha bunkó és flegma az én szememben elveszti minden báját.
2020. dec. 30. 20:09
 8/31 anonim ***** válasza:
39%

nem. a szerelem altalaban hosszabb tavon alakul ki, nem 2 het alatt. egy szep ember konnyebben eszrevesznek, tobben vonzodnak hozza, tobben akarjak megismerni, de ez a dolgok eleje. ha mar elkezdesz randizgatni valakivel, azt valoszinuleg vonzonak talalod valamiert (fuggetlenul attol, hogy hagyomanyos ertelemben szep-e), innentol mar joreszt a belso tulajdonsagaiba szeretsz bele, mivel a kulsejet mar ugyis ismered.

de biztos vannak olyan erzelmileg eretlen ferfiak, akiknek eleg egy babaarc es egy szuper alak es mar szerelmesek. aztan meg megy a hiszti, hogy a szep nok atverik, kihasznaljak oket, kozben meg ki kellett volna elobb ismerni az illetot es nem a laba ele vetni magukat, csak mert fullos no.

2020. dec. 30. 20:10
 9/31 anonim ***** válasza:
46%

Persze, rengeteg bunkó srácba szerelmesek a lányok, mert jól néz ki.

Ilyen ez.

2020. dec. 30. 20:11
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
A dolog kulcsa az, hogy a Te szemeiddel nézve csinos-e. (Másnak lehet, hogy nem csinos). Ha Neked csinos, és ez nála is így jelentkezik feléd, akkor könnyű összeismerkedni, beszélgetni, megismerni a másik nézeteit, vajon egyeznek-e a Tieiddel. Ha nagy vonalakban egyeznek, akkor nagy az esélye a tartós jó kapcsolatnak.
2020. dec. 30. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!