Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép emberbe könnyebb beleszeretni?
9
Annak a szerelemhez köze nincs.
Számomra egyáltalán nem.
Akkor szeretek bele, ha megfog benne valami, nem tudom mi.
12
Akaszkodás, megfelelési kényszer, esetleg szexuális vonzalom. Aki az olyat szerelemnek hiszi, hogy valaki (akár nő, akár férfi) fut valami szekér után, ami nem veszi fel, nem tud semmit a szeretetről.
Én is voltam ilyen helyzetben, de felnőttem, lett egy komoly kapcsolatom és megtanultam, milyen az, amikor valóban szereted a másikat. Ahhoz kell kötelék, épkézláb közös élmények, és együtt töltött IDŐ.
14-es: nem, nem a külseje, mert eddig egyetlen olyan pasiba sem voltam szerelmes, aki klasszikus értelemben véve sármos vagy jóképű lett volna. Inkább az "érdekes" pasik tetszettek meg.
30 éves vagyok, szóval már van szerelmi múltam, magamat is ismerem eléggé, hogy tudjam, ez így van.
"eddig egyetlen olyan pasiba sem voltam szerelmes, aki klasszikus értelemben véve sármos vagy jóképű lett volna. Inkább az "érdekes" pasik tetszettek meg"
hajaj van baj... nem az a lényeg, hogy kalsszikus értelemben véve jóképű-e vagy sem, hanem hogy NEKED tetszik-e... lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!