Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek dohányzik a pàrja Hogy bírja? Anyagi okok és más
Anyagilag már nagyon megterhelő de nem hajlandó lemondani róla.
Nemtudom mi lesz így.
20 Én belátó vagyok vele, én is voltam már munkanélküli életemben hidd el, és nem drága dolgokra költöttem akkor hanem örültem h megvagyunk ígyis és hogy segítenek nekem( akkor még a szüleim segítettek mert otthon éltem.)
Nem talált mást pedig más helyekre is beadta a jelentkezést, legtöbb helyen leépítenek még van ahol gyárban is létszámstop van. Én megértő vagyok vele, nem zavarom el szemetet szedni a helybeli alkeszokkal,de akkor meg ő is legyen belátással és igenis mondjon le a felesleges luxus dolgairól.
Akkor viszont a férjed gondolkodásában van a probléma. Valóban nem ugyanolyan valami miatt, de ilyen esetben tényleg lentebb kell adni az igényekből. Valami köztes megoldást kell keresnie az embernek. Márpedig esetetekben a töltés és kevesebb szál lenne az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!