Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akinek dohányzik a pàrja Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek dohányzik a pàrja Hogy bírja? Anyagi okok és más

Figyelt kérdés

Anyagilag már nagyon megterhelő de nem hajlandó lemondani róla.

Nemtudom mi lesz így.

2020. dec. 30. 19:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10 Szerencsére engem nem érint, dolgozom, van tartalékom örökség kapcsán is.Neki is szívesen segítek, mert tudom ez átmeneti helyzet, de a cigarettázást nem akarom támogatni.
2020. dec. 30. 21:10
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

11.-nek.

Aha...szóval az örökséged, ráköltöd egy palira, aki cigifüggő, munkanélküli, és büdös neki a posta, vagy a sereg...értem.

KELL NEKEM EGY ILYEN NŐ!!!!

2020. dec. 30. 21:17
 13/24 A kérdező kommentje:
12 Nem jól értelmezted. Nem költöm rá, éppen emiatt van a probléma. Segítek neki nem fogom éhen hagyni vagy fázni de a cigarettázását a luxust nem támogatom. Ha fordítottan lenne ez a helyzet (mert lehetne ,miért ne) én sem fodrászra, meg új divatos ruhákra költenék olyankor amikor szorult az anyagi helyzet.
2020. dec. 30. 21:21
 14/24 anonim ***** válasza:
Anyagi gondjaink nekünk is voltak, áttért a tehetős dohányra. Olcsóbb volt, kevesebbet is szívott mert macerás. Mégis maradt valami kis luxus. Azóta szerencsére egyenesbe jöttünk.
2020. dec. 30. 21:47
 15/24 anonim ***** válasza:

Hát többet dolgozom hogy párom tudjon dohányozni.

Covidosnak is jó volt lennem mert nem éreztem a szagát

2020. dec. 30. 22:05
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Hat ha mindenkeppen regaszkodik a vendeglatashoz, akkor meg varnia kell a melora. Neked meg arra, h maganak vegye a cigit...

De ha szereted, tiszta szivvel ne alljon kozetek a penz meg a cigi meg ilyen piti dolgok! A szerelem az szerelem!

2020. dec. 30. 22:19
 17/24 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező, azért a fodrászt meg a dohányzást ne hasonlítsd már össze. Az egyik "luxus", a másik függőség. Mondom ezt úgy, hogy cigarettáztam, és abbahagytam.

Próbáljatok valami kompromisszumos megoldást. Álljon át a töltött cigarettára, meg szívjon kevesebbet.

Mondjuk én meglepődök, egy házasságban hogy kerülhet elő ez a kifejezés a társunkkal szemben anyagi téren, hogy segítem őt.

2020. dec. 30. 23:01
 18/24 A kérdező kommentje:

17 Azért aki szerint egy ilyen drága dolog nem luxus, az biztosan nagyon jómódú. Számomra luxusnak számít, sosem kaptam senkitől semmit mindig magam kerestem meg a pénzt mindenre, lehet ezért érint ilyen rosszul ez.

Nem vagyunk házasok.

2020. dec. 31. 06:16
 19/24 A kérdező kommentje:
Amúgy sem értem itt sokakat. Ha most adott helyzet szerint a bevétel felére 50-60%ra csökken le akkor mivel kell kezdeni a megszorítást? Nyilván nem azzal ami muszáj kategória mint a villanyszámla vagy a közös költség....
2020. dec. 31. 06:52
 20/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem vagyunk jómódúak, csak sosem ültünk a nyomorunkban várva a sültgalambra. Mi sem kaptunk soha semmit, mindent magunknak teremtettünk meg. Lehet nem kellene ragaszkodnia a szakmájához annyira. Neked meg kicsit belátóbbnak kellene lenned a másikkal szemben. Kompromisszum egy kapcsolat alapja.

2020. dec. 31. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!