Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek dohányzik a pàrja Hogy bírja? Anyagi okok és más
Anyagilag már nagyon megterhelő de nem hajlandó lemondani róla.
Nemtudom mi lesz így.
11.-nek.
Aha...szóval az örökséged, ráköltöd egy palira, aki cigifüggő, munkanélküli, és büdös neki a posta, vagy a sereg...értem.
KELL NEKEM EGY ILYEN NŐ!!!!
Hát többet dolgozom hogy párom tudjon dohányozni.
Covidosnak is jó volt lennem mert nem éreztem a szagát
Hat ha mindenkeppen regaszkodik a vendeglatashoz, akkor meg varnia kell a melora. Neked meg arra, h maganak vegye a cigit...
De ha szereted, tiszta szivvel ne alljon kozetek a penz meg a cigi meg ilyen piti dolgok! A szerelem az szerelem!
Kérdező, azért a fodrászt meg a dohányzást ne hasonlítsd már össze. Az egyik "luxus", a másik függőség. Mondom ezt úgy, hogy cigarettáztam, és abbahagytam.
Próbáljatok valami kompromisszumos megoldást. Álljon át a töltött cigarettára, meg szívjon kevesebbet.
Mondjuk én meglepődök, egy házasságban hogy kerülhet elő ez a kifejezés a társunkkal szemben anyagi téren, hogy segítem őt.
17 Azért aki szerint egy ilyen drága dolog nem luxus, az biztosan nagyon jómódú. Számomra luxusnak számít, sosem kaptam senkitől semmit mindig magam kerestem meg a pénzt mindenre, lehet ezért érint ilyen rosszul ez.
Nem vagyunk házasok.
Kérdező, nem vagyunk jómódúak, csak sosem ültünk a nyomorunkban várva a sültgalambra. Mi sem kaptunk soha semmit, mindent magunknak teremtettünk meg. Lehet nem kellene ragaszkodnia a szakmájához annyira. Neked meg kicsit belátóbbnak kellene lenned a másikkal szemben. Kompromisszum egy kapcsolat alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!